Jó, ha tudod: ez a 3 élelmiszer óriási stresszt okoz - Kerüld el őket, ha teheted!

Vannak ételek, amiket szinte mindenki imád, finomak és nehéz nemet mondani rájuk, pedig nem tesznek jót nekünk. Akad 3, ami stresszessé tesz minket.

Feszkó

Haragszol a barátodra, túl sok thrillert nézel a Netflixen, egy sarokban felbukkanó pók is az őrületbe kerget – ezek azok a pillanatok, amikor az ember érthető módon feszültebb egy kicsit, duzzog magában vagy épp ki is adja a dühét. A TWN.hu híre szerint abban a szakemberek is egyetértenek, néha jó, ha a belső feszültségünket kiadjuk magunkból. Persze azért nem kell túlzásokba esni, és senkit nem is bátorítanánk erőszakra, még csak verbális formában sem. Egy dologra azonban mindenképpen felhívnánk a figyelmet: akad 3 élelmiszer, ami hasonlóan idegesség, feszültté tehet minket!

ALMALÉ. Bizony, az almalé nehezen emészthető rostokat tartalmaz. A fruktóznak köszönhetően pedig a stresszhormon túlzott mértékben is felszabadulhat. Hiszed vagy sem, ez még a pánikrohamhoz hasonló tünetekkel is járhat. Ezért jobb, ha mértékkel fogyasztod, vagy még jobb, ha szódával bolondítod meg picit.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak