A Magyar Hírlap beszámolója szerint Guttmann úgy látja, hogy a citrom használata a sózás helyett akár 75 százalékkal is „csökkentheti a nátriumbevitelt” „az íz feláldozása nélkül”. Az amerikai Johnson és Wales Egyetem szakácsai által végzett tanulmány kimutatta, hogy a citrom természetes savassága fokozza az ételek ízét, sőt, az ízlelőbimbókra is hatva fokozza az ízt.
4/5
Fotó: Pinterest - illusztráció
Video A Hegyi doktor Magyarországon: Interjú Hans Sigl-el
A Magyar Hírlap beszámolója szerint Guttmann úgy látja, hogy a citrom használata a sózás helyett akár 75 százalékkal is „csökkentheti a nátriumbevitelt” „az íz feláldozása nélkül”. Az amerikai Johnson és Wales Egyetem szakácsai által végzett tanulmány kimutatta, hogy a citrom természetes savassága fokozza az ételek ízét, sőt, az ízlelőbimbókra is hatva fokozza az ízt.