Olivia Newton-John keményen küzd a rákkal - Férje beszélt állapotáról

Harmadszorra száll szembe a rákkal a Grease sztárja.

Kemény küzdelem

A legendás Grease című film színésznője, Olivia Newton-John tavaly szeptember óta küzd daganatos betegséggel, jelenleg is kemény csatát folytat a rákkal szemben. A hetvenéves színésznőt harmadik alkalommal támadta meg a kór, ám férjével John Easterlinggel mindent megtesznek a gyógyulás érdekében.

Férje mellette áll

Olivia szervezetében először huszonöt évvel ezelőtt diagnosztizáltak rákot, mostani állapotáról most férje nyilatkozott egy videóban a Channel9 csatornának.
"Lenyűgöző és szinte felfoghatatlan, hogy Olivia egyre jobban van. Nemrég értünk haza a Bahamákról, ahol végig úszkáltunk és hajókáztunk. Bámulatos, ahogy napról napra javul az állapota" - mondta a videóban az ausztrál színésznő férje, aki elárulta azt is mivel enyhít fájdalmain imádott felesége.

Kínzó fájdalmak

Miután megtudták a sokkoló diagnózist, első dolguk az volt, hogy megtalálják a legmegfelelőbb gyógymódot és fájdalomcsillapítást. "Olivia számára semmi nem csillapítja jobban a kínzó fájdalmakat, mint az orvosi marihuána. Kiváló, természetes hatóanyagaira most hatalmas szüksége van Oliviának. Nyilván nem mindenre orvosság, de gyógyszerek helyett a fájdalomcsillapításra ez nagyon jól bevált - fogalmazott John Easterling.

"You are the one that I want" - Erről a mondatról biztos, hogy mindenkinek a szülinapos Olivia Newton-John legismertebb filmje, a Grease ugrik be.

Leadfotó: 123rf

Oldalak