Darálod a sorozatokat? Akkor készülj fel erre az egészségügyi zavarra

Kínai kutatók egy friss tanulmányban leplezték le, hogy milyen egészségügyi zavar léphet fel, ha darálod a sorozatokat. Lehet pihentetni kellene a Netflixet?

Érdekes párhuzamra bukkantak

Annyi inger ér már minket, hogy tényleg nehéz értelmesen beosztani az időnket. A tech világ mindenesetre alaposan bekebelezte az emberiséget.

A fiatalabb generáció is már egy teljes más korban nő fel, mint mi. Annyi biztos, hogy az ELTE Etológiai Tanszéke kimutatta, hogy a gyerekkori mobilozás nem vezet hiperaktivitáshoz és figyelemzavarhoz, szemben például a tévénézéssel.

Ettől függetlenül gyerektől a felnőttig vannak olyanok, akik imádnak sorozatokat darálni a Netflixen, HBO Maxon, vagy éppen ami streaming-szolgáltató szembe jön. Azonban ez tényleg egészségügyi zavarhoz vezethet? A galériánkban mindent leleplezünk!

A sorozatdarálók tényleg egy külön kategória. Ők azok, akik a Netflixen akár egy teljes évadot is le tudnak zavarni egyetlen éjszaka alatt. Persze a többség szerint ez nem más, mintha egy teniszrajongó például megnézne egy több mint 4 órás összecsapást.
Kattints a további képekért!

Két tényér tészta buktatta le a Netflix legnépszerűbb "valóságshowját".

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Egészség
Talán még nem késő, hogy nyárra jó formába tudj lendülni. Ha betartod ezeket a takácsokat, akkor egy hónap alatt rengeteg túlsúlytól tudsz megszabadulni.
Lifestyle
A Lidl igyekszik felhívni a vásárlók figyelmét, hogy indul az új üvegvisszaváltási rendszer. Az áruházlánc segítségével tényleg sokat tudsz spórolni.
Fashion&Beauty
Anya Taylor-Joy, az új Mad Max-film 28 esztendős üdvöskéje egy provokatív Mugler miniruhában tűnt fel a vörös szőnyegen, azonnal lehengerelve a rajongókat és a stílusszakértőket is.