Tudtad? Ez a 3 dolog segíti leginkább a narancsbőr kialakulását

A nők egyik legnagyobb ellensége a narancsbőr, ami ellen szinte állandóan harcolniuk kell. Szakértőnk, Czanik Balázs capoeira aerobik edző, életmód tanácsadó most elárulja, mi a 3 legfőbb dolog, ami segíti a kialakulását - így legalább a gyengébbik nem minden képviselője tudni fogja, mire figyeljen!

Mi is az a narancsbőr?

Megjelent Czanik Balázs első könyve!

Szeretnél egészségesen étkezni és rendszeresen sportolni, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Czanik Balázs első könyve, a B-fit - Minden, ami mozgás hasznos tanácsokkal, gyakorlatokkal segít elérni a céljaidat. Részletekért kattints ide!

A narancsbőr, vagy más néven cellulit a bőr középső rétegén, a kötőszöveten áttüremkedő zsír. Ez a bőrelváltozás apró gödröcskéket eredményez a test különböző pontjain. A cellulit főleg a hölgyeknek jelent problémát, de azért a férfiaknál is előfordul. Azt is mondhatnánk, hogy a cellulit a természet a nagy „igazságtalansága”, mivel elsősorban a nőket érinti ez a probléma, és ami miatt körülbelül a nők 80%-a szenved a látható tüneteitől.

A narancsbőr kialakulásának kedvező „alaphelyzet” 3 tényezőből áll össze: a gyenge kötőszövet, a helytelen táplálkozás és a mozgáshiány. Ennek eredménye a cellulitiszes „párnácskák”, hepehupák kialakulása főként a fenéken, combon, felkaron. Aki tehát figyel, hogy sokat mozogjon és egészségesen étkezzen, már sokat tett a bőréért!

Lapozz a folytatásért: naponta ennyiszer ehetsz, ha le akarsz fogyni és ez a legjobb és legősibb méregtelenítő módszer!

Fotó: itslavida.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!