Egészség

Ezt edd és ezt idd, ha búcsút akarsz inteni a megereszkedett bőrnek

Egy korábbi cikkünkben már adtunk egy remek tippet lötyögő, megereszkedett bőr ellen - szakértőnk, Czanik Balázs most újabb tanácsokkal készült!

Ötletek megereszkedett, "lötyögő" bőr ellen

Megjelent Czanik Balázs Capoeira Aerobik 5. című DVD-je!

A legújabb edzésterv olyan mozdulatokat tartalmaz, melyekhez nem szükséges sem előzetes edzettség, sem ügyesség, pusztán némi kitartás és akaraterő. Az ülőmunkát végzők különösen imádni fogják a DVD-t, hiszen a fogyás mellett a gerincbántalmak orvoslására is tökéletes. A mozgás elsajátítása semmilyen előzetes tudást nem igényel, így bárki végezheti a gyakorlatokat otthon is. A DVD megrendelhető itt!

Ideális esetben a fogyókúra lassú és egyenletes legyen, rendszeres testmozgással kombinálva.

Az étel és folyadékbevitel a fogyókúra előtt, alatt és után a bőr milyenségének komoly tényezője. A lassú fogyás (1 kg hetente) és a hidratálás nagyban hozzájárul a bőr elasztikusságához. (Figyelmeztetés: az új EU direktíva egy hete tiltja a "vízfogyasztás = megfelelő hidratáltság" kifejezés használatát.)

Naponta igyál 8 pohár tisztított vizet és magas folyadéktartalmú ételeket fogyassz! Az erőhöz és a szervezet ellenálló képességének növeléséhez rendszeres mozgás szükséges, mely építi az izmokat. A mozgás jelentősen csökkenti a fogyás után látható, megereszkedett bőrt.

Lapozz a folytatásért: az optimális sportital jellemzői, és így kerüld el a dehidratációt sport közben!

Fotó: HealthyLivingDaily

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Egészség
Lifestyle
A cukkini egy igazi szuperzöldség, hiszen egyrészt igencsak sokoldalú, másrészt remek hatással van az egészségre. Ráadásul gyorsan is nő, viszont ha szeretnéd, hogy egész nyáron legyen termésed, nem...
Egészség
Bár az ecetes és a citromos víz rendkívül népszerű a diétázók körében, jobb elővigyázatosan és óvatosan fogyasztani ezeket az italokat, ugyanis nagy veszélyeket tartogathatnak egészségünkre nézve.
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.