Egészség

Ezt edd és ezt idd, ha búcsút akarsz inteni a megereszkedett bőrnek

Egy korábbi cikkünkben már adtunk egy remek tippet lötyögő, megereszkedett bőr ellen - szakértőnk, Czanik Balázs most újabb tanácsokkal készült!

Ötletek megereszkedett, "lötyögő" bőr ellen

Megjelent Czanik Balázs Capoeira Aerobik 5. című DVD-je!

A legújabb edzésterv olyan mozdulatokat tartalmaz, melyekhez nem szükséges sem előzetes edzettség, sem ügyesség, pusztán némi kitartás és akaraterő. Az ülőmunkát végzők különösen imádni fogják a DVD-t, hiszen a fogyás mellett a gerincbántalmak orvoslására is tökéletes. A mozgás elsajátítása semmilyen előzetes tudást nem igényel, így bárki végezheti a gyakorlatokat otthon is. A DVD megrendelhető itt!

Ideális esetben a fogyókúra lassú és egyenletes legyen, rendszeres testmozgással kombinálva.

Az étel és folyadékbevitel a fogyókúra előtt, alatt és után a bőr milyenségének komoly tényezője. A lassú fogyás (1 kg hetente) és a hidratálás nagyban hozzájárul a bőr elasztikusságához. (Figyelmeztetés: az új EU direktíva egy hete tiltja a "vízfogyasztás = megfelelő hidratáltság" kifejezés használatát.)

Naponta igyál 8 pohár tisztított vizet és magas folyadéktartalmú ételeket fogyassz! Az erőhöz és a szervezet ellenálló képességének növeléséhez rendszeres mozgás szükséges, mely építi az izmokat. A mozgás jelentősen csökkenti a fogyás után látható, megereszkedett bőrt.

Lapozz a folytatásért: az optimális sportital jellemzői, és így kerüld el a dehidratációt sport közben!

Fotó: HealthyLivingDaily

Oldalak

Egészség
Utazás
A most felfedezett minták nagyjából kétszer olyan idősek, mint a korábbi rekordtartó - árulta el a Cambridge-i Egyetem egyik munkatársa.
Fashion&Beauty
A hajápolásra is kiemelt figyelmet kell fordítanunk, ugyanis kárt tehetünk a hajunkban, ha nem foglalkozunk vele. Lefekvés előtt is érdemes néhány dologra odafigyelni.
Utazás
Dr. Kovács Erik éghajlatkutató, klimatológus, a Klímapolitikai Intézet vezető kutatója friss elemzésében arra a kérdésre keresi a választ, hogy van-e esély Magyarországon fehér karácsonyra 2022-ben.