Egészség

Egy gyógyszerész erre a trükkre esküszik: vegyél be egy-egy szemet ebből a három vitaminból, és azonnal elmúlik a másnapossságod

A szakember szerint a kórházakban is ezt adják a másnaposságtól szenvedő pácienseknek.

Ünnepi macskajaj

Az ünnepi időszak sokunk számára azt jelenti, hogy a karácsonyi vacsorák alkalmával végre egy kicsit elengedhetjük magunkat, és kirúghatunk a hámból az egész éves hajtás után. Ehhez pedig olykor elengedhetetlen egy-egy pohár bor, pezsgő vagy némi rövidital a finom ételek mellé, legalábbis azok számára, akik nem vetik meg az alkoholt. Igen ám, de ha túlzásba visszük a forralt borozást este, másnap bizony macskajajjal ébredhetünk, ami fájdalmas fejfájással, szédüléssel és hányingerrel járhat. Valószínűleg senkinek sem kell bemutatni a másnaposságot, ami az egyik legrosszabb dolog a világon, hiszen nehéz tőle szabadulni: sokan a házi húslevesre, mások a rengeteg vízre, de vannak, akik a tejre esküsznek, hogy megszüntessék a tüneteket, egy gyógyszerész szerint azonban van egy tuti trükk, ami egy csapásra elmulasztja a problémákat, és 100%-ban hatékony, hiszen olykor a kórházakban is ezt használják.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Egészség
Lifestyle
Nem csak a folyamatos képernyő bámulástól romolhat a látásunk, sajnos vannak ennél kevésbé gyakoribb, de a szemünkre nézve ugyanúgy károsító szokásaink is.
Lifestyle
Az Ikrek szörnyen aggódik egy szerette miatt. Napi horoszkóp!
Sztárok
Egy ismert, legendás amerikai zenei producer volt a gyilkosa annak az amerikai színésznőnek, akit még 2003 februárjában hidegvérrel megöltek.