Egészség

Vágj fel egy burgonyát, és tegyél belőle egy szeletet a zoknidba éjszakára: hihetetlen, mire ébredsz majd másnap!

A „burgonyazokni” hasznát főleg akkor veszed majd, ha a megfázás vagy az influenza tüneteit tapasztalod magadon.

Vírusként terjed a neten

Jelenleg is dúl az influenzaszezon, ez pedig azt jelenti, hogy rengetegen tapasztalják magukon most is a betegség tüneteit szerte a világon. Az influenza során hirtelen jelennek meg a rá jellemző tünetek, mint a magas láz, a kimerültség, az erőtlenség, a levertség, a fáradtság vagy épp az izomfájdalom, de a betegség előrehaladásával étvágytalanságot, orrdugulást, szemkönnyezést és száraz köhögést is tapasztalhatunk. Az influenzát tehát nem szabad összekeverni se a koronavírussal, sem pedig a megfázással, hiszen utóbbi esetében sokkal jellemzőbbek az olyan enyhébb tünetek, mint az orrfolyás, orrdugulás, orrváladék, torokfájás vagy éppen a száraz köhögés. Különbséget kell tehát tenni a betegségek között, ám van számodra egy jó hírünk: a népi hiedelem szerint – ami jelenleg vírusként terjed a neten – mindkettő ellen bevethetsz egy házi praktikát, amitől állítólag olyan jól fogod magad érezni, hogy gyógyszerekre sem lesz szükséged. Galériánkban mutatjuk, miről is van szó pontosan!

A házi praktika lényege, hogy a „burgonyazokni” elvileg szó szerint kivezeti a betegséget a testedből azáltal, hogy a zoknidba teszed a krumplit éjszakára, és úgy alszol el. A trükk tehát enyhítheti a megfázás és az influenza tüneteit, ezért sokan azt állítják, akik hisznek ebben a „gyógymódban”, hogy nem is lesz szükséged gyógyszerre, ha beveted ezt a módszert.
Kattints a további képekért!

Minden daganatos betegség esetén kulcsfontosságú lehet a korai felismerés, mert ez alapvetően befolyásolhatja a gyógyulási esélyt. Különösen igaz ez a hólyagrákra, amely gyakran hosszú ideig nem okoz panaszt, nincs semmilyen tünete, a véres vizelet azonban olyan jel, ami akár hólyagdaganatra is utalhat.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Egészség
Bed&Love
Mi áll a 35 éven aluli férfiak körében egyre népszerűbb gyakorlat hátterében?
Lifestyle
A Skorpió csúcsformában lesz a következő hetekben! Íme, júniusi előrejelzésünk!
Sztárok
Először 2020-ban került kórházba, akkor tüdőrákkal diagnosztizálták. A betegség mostanra sajnos az agyára is átterjedt.