Ez történt a férfival, aki több mint 200 koronavírus elleni oltást adatott be magának

Novak Djokovic például be sem akarta adatni magának a koronavírus elleni oltást, de akadt egy férfi, aki meg nem tudott betelni vele. Állítása szerint 217 alkalommal oltották be.

Így működik most az Immunrendszere

Valószínűleg mindenki tudatában élénken él, amikor négy évvel ezelőtt kirobbant a koronavírus járvány, amit a SARS-CoV-2 vírus okozott.

Az első eseteket 2019 decemberében fedezték fel a kínai Vuhan városában. A járványt 2020. március 11-én az Egészségügyi Világszervezet (WHO) világjárvánnyá nyilvánította. Ezután Magyarországon is jött a kötelező maszkviselés, kijárási tilalom, és a többi, ami alaposan felborította az életünket.

A COVID elleni oltások kulcsfontosságúak voltak a járvány leküzdésében, de a németországi kutatók egy emberről számoltak be, aki kicsit túltolta ezt az egészet. A galériánkban bemutatjuk, hogy mi lett vele a 217 oltás után!

A TIME magazin számolt be arról a 62 éves német férfiról, aki állítása szerint 217 koronavírus elleni oltást tudott felvenni. Ebből 134 oltást hivatalosan is tudott igazolni.
Kattints a további képekért!

A 33 éves Laura Ward nem is volt magánál a koronavírus-fertőzés miatt, miközben hihetetlen dolgot hajtott végre az orvosokkal együtt.

Leadfotó: Flickr – illusztráció

Oldalak

Fashion&Beauty
A 27 esztendős divatmodell mindenkit lehengerelt a The Apprentice című film cannes-i premierjén: a világsztár átlátszó ruhában, melltartó nélkül hódított a vörös szőnyegen.
Sztárok
13 esztendő telt el azóta, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg kimondták egymásnak a boldogító igent a londoni westminsteri apátságban, házasságuk pedig azóta is töretlen. Egy bennfentes szerint...
Lifestyle
Ha konyhai praktikákra van szükséged, valószínűleg nem Ryan Gosling az első, aki eszedbe jut, a színész viszont egy elképesztően zseni trükköt osztott meg nemrégiben rajongóival.