A joghurt, a kefír és a savanyú káposzta rendszeres fogyasztása hasonló előnyökkel jár, mint a kimchi, hiszen ezek is fermentált élelmiszerek, amelyek elősegítik a probiotikumok növekedését a szervezetünkben. A nattó (japán nemzeti étel, amely nyers szójababot takar, amelyen egy baktériumfaj tenyészik) és a tempeh (fermentált, erjesztett szójabab) szintén fogyasztó hatással bírnak.
4/5
Fotó: Pinterest
Video Kulisszatitkok Solti Ádámtól: Őszintén beszélt a munkáról és a magánéletről
A joghurt, a kefír és a savanyú káposzta rendszeres fogyasztása hasonló előnyökkel jár, mint a kimchi, hiszen ezek is fermentált élelmiszerek, amelyek elősegítik a probiotikumok növekedését a szervezetünkben. A nattó (japán nemzeti étel, amely nyers szójababot takar, amelyen egy baktériumfaj tenyészik) és a tempeh (fermentált, erjesztett szójabab) szintén fogyasztó hatással bírnak.