Egészség

Ez az 5 jel árulkodik arról, hogy koffeinfüggőséggel küzdesz: Legalább három biztos, hogy téged is jellemez

Te is a "Ne szólj hozzám a reggeli kávém előtt!" személy vagy? Ha igen, könnyen lehet, hogy koffeinfüggő vagy, de a tisztánlátás érdekében mutatjuk, melyek a kávéfüggőség jelei.

Nem veszélyes, de egyik függőség sem egészséges

Bár a koffeinfüggőség általában nem veszélyes vagy nem veszélyezteti az egészségedet, mint a drog- vagy alkoholfüggőség, mégsem jó érzés, ha úgy érzed, hogy szükséged van bármilyen anyagra a napi működésedhez.

Zsong a fejed, ha kihagyod a reggeli kávét A koffein érösszehúzó hatású, ami azt jelenti, hogy az ereket kissé szűkebbé teszi, és korlátozza a véráramlást. Ez teszi hatékony fejfájáscsillapítóvá, ezért van benne néhány fejfájás elleni gyógyszerben). Ha azonban hozzászoktál a koffein állandó szervezetbe juttatásához, akkor egy nap kihagyása valóban fejfájást okozhat - ez az elvonás klasszikus tünete. A John Hopkins Medicine Behavioral Pharmacology Research Unit szerint az emberek körülbelül 50 százalékának okoz elvonási fejfájást, ha egy napig megvonja magától a koffeint.
Kattints a további képekért!

Forrás: Self Fotó: 123rf

Oldalak

Egészség
Fashion&Beauty
Méltó módon ünnepelte meg Renaissance című filmjének londoni premierjét Beyoncé: a világhírű díva emlékezetes kreációt öltött magára, melyben minden tekintetet magára vonzott.
Sztárok
Milyen is igazából az Inspiráló Nő? Nos, a kérdésre sokféle választ lehet adni, egy azonban biztos: Hevesi Kriszta a kisugárzásával, az évtizedes munkájával, a szemléletmódjával és a belső értékeivel...
Fashion&Beauty
Julia Roberts frizurája már nem a megszokott, egy új stílusra váltott a színésznő.