Egészség

Többet árthatsz vele, mint gondolnád: ezért ne fogyassz kávét közvetlenül étkezés után!

Súlyos károkat okozhatsz vele mind megjelenésedet, mind pedig szervezetedet illetően.

Káros szokások

A kávézás szinte minden koffeinfüggő számára egy rituálé, a napi első csésze forró ital pedig sokunknak elengedhetetlen a kora reggeli órákban, hiszen legtöbbünk el sem tudja kezdeni az adott napot anélkül, hogy ne kortyolgatnánk el szép nyugodtan az élénkítő italunkat. Igen ám, de az, hogy mikor fogyasszuk el a kávét nagyobb hatással lehet egészségünkre, mint azt gondolnánk: kiderült például, hogy rögtön étkezés után nem ajánlott megkávézni, ugyanis ezzel a káros szokással többet ártunk szervezetünknek, mint azt hinnénk. Galériánkban összeszedtük azokat a következményeket, amelyekkel szembe kell néznie azoknak az embereknek, akik mégis az evés utáni, azonnali kávézás hívei!

Mint azt tudjuk, ha a kávét mértékkel fogyasztjuk, azzal több módon is jót tehetünk egészségünknek, de ha közvetlenül étkezés után isszuk meg, a szervezetben nem fog felszívódni az elfogyasztott ételben lévő tápanyag, többek között a vas sem, ez pedig sápadt, fakó és száraz bőrhöz vezethet.
Kattints a további képekért!

Mutatunk egy pofonegyszerű trükköt, ami annyi előnnyel jár, hogy te sem szeretnél majd ezután máshogy aludni.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Egészség
Lifestyle
Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.
Lifestyle
Mindenkivel előfordult már, hogy majd összeestünk az éhségtől, és beszaladtunk az első gyorsétterembe, ami az utunkba került. Ilyenkor általában szószt is kérünk a krumplihoz vagy csirkefalatokhoz.
Lifestyle
Szerencsés fejezet veszi kezdetét a Vízöntő életben. Napi horoszkóp!