Egészség

Többet árthatsz vele, mint gondolnád: ezért ne fogyassz kávét közvetlenül étkezés után!

Súlyos károkat okozhatsz vele mind megjelenésedet, mind pedig szervezetedet illetően.

Káros szokások

A kávézás szinte minden koffeinfüggő számára egy rituálé, a napi első csésze forró ital pedig sokunknak elengedhetetlen a kora reggeli órákban, hiszen legtöbbünk el sem tudja kezdeni az adott napot anélkül, hogy ne kortyolgatnánk el szép nyugodtan az élénkítő italunkat. Igen ám, de az, hogy mikor fogyasszuk el a kávét nagyobb hatással lehet egészségünkre, mint azt gondolnánk: kiderült például, hogy rögtön étkezés után nem ajánlott megkávézni, ugyanis ezzel a káros szokással többet ártunk szervezetünknek, mint azt hinnénk. Galériánkban összeszedtük azokat a következményeket, amelyekkel szembe kell néznie azoknak az embereknek, akik mégis az evés utáni, azonnali kávézás hívei!

Mint azt tudjuk, ha a kávét mértékkel fogyasztjuk, azzal több módon is jót tehetünk egészségünknek, de ha közvetlenül étkezés után isszuk meg, a szervezetben nem fog felszívódni az elfogyasztott ételben lévő tápanyag, többek között a vas sem, ez pedig sápadt, fakó és száraz bőrhöz vezethet.
Kattints a további képekért!

Mutatunk egy pofonegyszerű trükköt, ami annyi előnnyel jár, hogy te sem szeretnél majd ezután máshogy aludni.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Egészség
Lifestyle
A Femcafe.hu 2023-ban is megrendezte az év egyik legcsillogóbb eseményét, az Inspiráló Nők Estjét. Büszkén mondhatjuk: az Inspiráló Nők Díjjal hagyományt teremtettünk - immár ötödik alkalommal...
Fashion&Beauty
Az Inspiráló Nők Estjén rengeteg sztár részt vett, köztük Tóth Gabi is, aki nemcsak vendég volt, de elő is adta legújabb dalát.
Fashion&Beauty
Elképesztő ruhakreációkban léptek a vörös szőnyegre a magyar hírességek.