Egészség

Tegyél a két térded közé egy párnát elalvás előtt: csodálatos dolog fog történni a testeddel, ha így hajtod álomra a fejed!

Mutatunk egy pofonegyszerű trükköt, ami annyi előnnyel jár, hogy te sem szeretnél majd ezután máshogy aludni.

Tuningold fel az éjszakákat!

A lefekvés az a dolog, amit mindenki a legjobban vár egy hosszú, fárasztó, munkával teli nap után, hiszen nincs is jobb esténként, mint kidőlni és elnyújtózni a kényelmes ágyban egy forró zuhany után. Igen ám, de ezt is lehet rosszul csinálni: habár az alvás egy fiziológiai szükséglet, vannak olyan rossz és káros szokások, amelyek befolyásolhatják a pihenésünket és a testtartásunkat is, miközben az igazak álmát alusszuk. Éppen ezért jól jöhet néhány trükk és tipp, melyek javítják alvásminőségünket – ilyen például az, ha egy párnával a két térded között hajtod álomra a fejed. Hogy ennek milyen jótékony hatásai lesznek testünkre nézve? Galériánkból kiderül!

Az alvási pozíciók nagyon fontosak a testtartás szempontjából, éppen ezért érdemes minél előbb megtalálni azt a pózt az ágyban, amely a legjobb a gerincünknek. Ha egy párnával a két térdünk között alszunk el, az segíthet a mindennapok során a testtartásunk javításában, ugyanis ezáltal egy szimmetrikus testhelyzetben pihenünk majd, nem pedig aszimmetrikus pozitúrában, ami egyébként káros a gerinc számára.
Kattints a további képekért!

Azt tudjuk, hogy egy rossz, kényelmetlen matrac, egy túlságosan felrázott párna vagy éppen az erős fény és a hangos zaj milyen zavaró lehet az alvás szempontjából. Arra valószínűleg azonban nem is gondolnánk, hogy az a póz, ahogyan álomra hajtjuk a fejünket, óriási befolyással van a hétköznapjainkra.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Egészség
Sztárok
Nem akarjuk elhinni, de tényleg meg fog történni! Ezek a sztárok idén hajtanak el a hetvenes tábla mellett és az a legdurvább, hogy a legtöbbjükön nem is látszik!
Lifestyle
Csak egy káposztát akart a nő az ebédhez, de "belsőségek" is akadtak benne bőven.
Fashion&Beauty
Ha lépést tartasz az éppen aktuális körömtrendekkel, valószínűleg te is láttad Hailey Bieber „cukormázas fánk” körmeit. Miután felrobbantotta az internetet, most új szárnyra kapott a visszafogott...