Egészség

Öt évig csak energiaitalt és kávét ivott a nő, hihetetlen mi történt vele: még az orvos is sokkot kapott, amikor megvizsgálta

Saját orvosát is megdöbbentette a fiatal nő, aki állítása szerint majd 5 évig egy korty vizet sem ivott, és csak koffeintartalmú italokat volt hajlandó elfogyasztani.

Rossz szokások

Mi, emberek sokszor hajlamosak vagyunk bűnbe esni, már ami a táplálkozási szokásainkat illeti – na persze ez még nem jelenti azt, hogy egy-egy hamburger vagy más gyorskaja, esetleg olykor egy pohár kóla elfogyasztásával súlyosan károsítanánk egészségünket, a lényeg a mértékletesség és az odafigyelés. Igen ám, de néhányan átesnek a ló túloldalára, és letérnek a helyes táplálkozás ösvényéről: ez történt a válogatós tinédzserrel is, aki 14 éves korában vallotta be háziorvosának, hogy évekig csak krumplit és kenyeret evett, emiatt pedig három év leforgása alatt teljesen elvesztette a látását. Nos, most egy fizioterapeuta osztott meg egy hasonlóan ijesztő történetet egyik pácienséről, aki saját bevallása szerint öt éven át nem ivott egy korty vizet sem, a folyadékot pedig energiaital és kávé formájában vitte be a szervezetébe. Kiderült az is, mi történt vele…

Lapozz!

Oldalak

Egészség
Lifestyle
Egyre nagyobb teret hódít a zero waste, nem véletlenül. Tudatos hozzáállással és újrahasznosítással nemcsak a környezetet kíméled, de rengeteget spórolhatsz is vele.
Sztárok
A híresség a Facebook-fotóhoz fűzött szöveges kommentárjában azt is elárulta, miért vállalta a pikáns felvételt.
Lifestyle
Ennyire hatékony és sokoldalú ital nemigen van, szóval érdemes már most raktároznod belőlük, hogy mindig kéznél legyenek!