Egészség

Lemész hídba, ha megtudod, milyen bizarr ételekre és trükkökre esküsznek a világ legidősebb emberei: szerintük ez a hosszú élet titka

Minden ember vágyik arra, hogy jó sokáig éljen, természetesen egészségben és boldogságban - de vajon mi a titkuk azoknak, akik megélték már a 100-at is? Cikkünkből most megtudhatod!

Bizarr titkok

Megfelelő étrend, sok mozgás, kevés stressz, káros szenvedélyektől való mentesség - nagyjából ezeket emlegetik úgy, mint a hosszú élet titkait, de vajon tényleg csak ennyin múlik az, hogy sokáig és egészségesen éljünk? Nos, a világ legidősebb embere, Juan Vicente Perez Mora 114 éves korában hunyt el, a Mirror pedig utánajárt annak, mi volt az ő, valamint kortársai titka a jó étkezésen és a sok sporton kívül. Mint kiderült, a képlet nem olyan egyszerű, mint azt gondolnánk, ugyanis a 100 fölöttiek szerint az ételeken és a mozgáson kívül a hosszú élet elérése függ például olyan tényezőktől is, mint a párkapcsolati státusz, valamint egyéb furcsaságoktól, amikre talán nem is gondolnánk. Galériánkban eláruljuk a világ legidősebb embereinek bizarr titkait, melyeket ők maguk osztottak meg!

Az, hogy valaki megéli a 100. születésnapját, még mindig nagyon ritkának számít, de a kutatások szerint egyre gyakoribb. Az előbb említett, venezuelai származású Juan Vicente Perez Mora épp a napokban hunyt el, két hónappal a 115. szülinapja előtt. A férfinak 11 gyermeke, 41 unokája, 18 dédunokája és 12 ükunokája született.
Kattints a további képekért!

Számos olyan olaj létezik, melyeket beépíthetünk a szépségápolási rutinunkba, de van egy, ami valóban igazi aduász, ha a ragyogó bőrről és hajkoronáról, vagy épp testi egészségünkről és jólétünkről van szó.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Egészség
Sztárok
Amióta berobbant a köztudatba, Julia Robertset mindig vörös hajjal láttuk, ennek azonban most vége, a színésznő ugyanis drasztikus változtatás mellett döntött.
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.
Sztárok
Metzker Viki is bekerült a nyertesek közé a Joy Social Media Award díjátadón, méghozzá a #Hallgasshazait kategóriában.