Ez a házaspár úgy döntött, hogy csak hetente háromszor eszik

Kevéssel is beérik.

Fényevés és food-free diéta

Szerintünk az evés a világ egyik legcsodálatosabb tevékenysége. Mindig új ízekkel, illatokkal, színekkel találkozik az ember, ráadásul állandóan jön egy addig nem ismert kombináció, ami lenyűgöz.

A 36 éves Akahi Ricardo és a 34 éves Camila Castello azonban másképp vélekedik. A házaspár jelenleg a „food-free” diétát követi, ami durva fordításban ételmentes diétát jelent - írja a DailyMail. Bár volt három olyan év, amikor saját bevallásuk szerint tényleg nem ettek semmit, ma már alkalmanként, de falatoznak. Étrendjük persze se nem gazdag, se nem változatos: hetente maximum háromszor esznek, akkor is csak zöldséglevest és gyümölcsöt.

A furcsa életmód a szerelmesek azon meggyőződésében gyökerezik, hogy az emberek képesek jóllakni azokból az energiákból, amik bennük, illetve az univerzumban léteznek. Ez a gondolat képezi egyébként a fényevés alapját, aminek hívei szerint nincs szükség ételre és esetenként még vízre sem, mert az ember képes pránával, azaz életerővel táplálkozni.

A tudomány nincs túl jó véleményen a fényevésről: szakember szerint egy potenciálisan halálos áltudományról van szó, ami rengeteg ártatlan áldozatot követelt.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Fotó: dailymail.co.uk

Oldalak

Szólj hozzá Te is!