Mostál már fogat fekete fogkrémmel? Kellett volna!

Fekete fogkrém? Naná! A Curaprox aztán tényleg tudja, hogy mi a dörgés! A Black is White és White is Black fogkrémek extrán feketék! Aggódalmra azonban semmi ok, hiszen nem károsítják a fogakat, sőt, kíméletesen fehérítik őket. Nem hiszed? Győződj meg róla! (x)

De mitől is menő a fekete?

Ez nem marketingfogás. Igen csak szokatlan színét az aktív széntől kapja, amely egy régi, jól bevált módszere a fogak fehérítésének. A Curaprox fekete fogkrémekben található aktív szén részecskék „mint egy porszívó”, egyszerűen elnyelik a szennyeződéseket és a pigment részecskéket, és finoman eltüntetik azokat. Különösen a tea, kávé, nikotin és vörösbor okozta elszíneződésekkel szemben hatékonyak. Persze nemcsak a színe és az aktív szén tartalma miatt cool ez a két fogkrém, tartogatnak még egyéb meglepetéseket is!

Ráadásnak egy kis optikai tuning

Az aktív szén fehérítő ereje kiegészül egy optikai hatással is. A svájci fejlesztésű Prestige Sparkling Blue® technológiának köszönhetően ezek a fogkrémek egy kékes filmréteget képeznek a fogak felületén, amely szűrőként csökkenti a sárgás elszíneződést. Emiatt tűnnek a fogaid majd még fehérebbnek, ráadásul kémiai anyagok használata nélkül.

A vad külső kíméletes belsőt takar

A fogkrémek fekete színéért is felelős aktív szén anélkül távolítja el a szennyeződéseket, hogy koptatná a fogzománcot, ellentétben a legtöbb fehérítő fogkrémmel, amelyek olyan koptató hatású szemcséket tartalmaznak, mint például kréta, szilikátok, habkő, illetve bentonit. Ezen felül nincs bennük semmilyen kémiai fehérítő anyag sem, mint például triklozán vagy hidrogén-peroxid, amelyek ugyan eltávolítják a szennyeződéseket, és hatásuk hosszabb ideig tart, viszont ezzel párhuzamosan roncsolják is a fogzománcot.

A Curaprox fekete fogkrémek tehát nem kémiai úton fehérítenek! Természetesen emiatt a hatásuk nem hetekig, hónapokig vagy évekig tart, hanem mindennap szükséges használni őket, ami különösen azért ajánlott, mert a fehérítő hatás mellett védelmet is nyújtanak, és nemcsak a fogzománcnak.

A fehér fogak mellé különleges védelem is jár

A nano-hidroxiapatit nevű különleges összetevő a fogzománchoz hasonló szerkezetének köszönhetően védőréteget képez a fogakon, és akár a sérült fogzománcot is helyreállítja. Ha ez nem lenne elég, akkor azt is eláruljuk, hogy Svájcban, a Curaprox Black is White és White is Black szülőhazájában olyan enzimeket is hozzáadtak ezekhez a különleges fogkrémekhez, amelyek védenek a fogszuvasodás ellen, és segítenek a szájszárazság leküzdésében.

Viszlát, szájszárazság!

A hagyományos fehérítő fogkrémekben található nátrium-lauril-szulfát (SLS) károsíthatja a szájnyálkahártyát, növelheti az afta kialakulásának esélyét és szájszárazságot okozhat, sőt zavarhatja az ízérzékelést is. Az SLS egy erősen habzó, felületaktív tisztító anyag, amely a legtöbb fogkrémben megtalálható. A Curaprox fekete fogkrémek természetesen teljesen SLS-mentesek! Sőt, minimális illóolajat tartalmaznak, ami miatt még kevésbé irritálják a nyálkahártyát.

Próbáld ki Te is!

A természetes fogfehérítő hatás tehát a Curaproxnak köszönhetően nem illúzió többé! Aki nem hiszi, járjon utána, és próbálja ki a fekete fogrémeket friss mentolos (Curaprox Black is White) vagy különlegesen enyhe ízben (Curaprox White is Black)! A Curaprox újdonságait megveheted gyógyszertárakban, vagy megrendelheted a Curaprox saját webshopjából: sagerdental.hu/webshop. Május hónapban a Black is White és White is Black termékek 15% kedvezménnyel kapható a webshopban.

Oldalak