Könnyebben ledönt a lábadról a migrén, ha ezeket az italokat és ételeket fogyasztod

A migrénes fejfájás a lehető legrosszabbkor törhet ránk. Azonban van néhány étel és ital, ami a szakértők szerint előidézheti a bajt.

Ezeket nem árt elkerülni

A migrén a fejfájások egyik speciális változata, sokan az erős, hosszan tartó fejfájás szinonimájának tartják. Akik hajlamosak rá, azok mindig tartanak maguknál fájdalomcsillapítót, de néha még ez sem tud teljes mértékben segíteni.

Külön érdekesség, hogy maga a migrén egy rejtély az orvostudomány számára. A kutatók felismerték a lehetséges okokat, de nem rendelkeznek végleges magyarázattal.

A galériánkban megmutatjuk, hogy mely ételeket és italokat érdemes kerülni, ha nem akarod, hogy migrénes fejfájás rád törjön a semmiből!

Az erős fejfájás elkerülésének legmegfelelőbb módja az, hogy elkerüljük a gyakori migrén indítókat. Nem csoda, hogy az alkohol kiemelkedő helyen van a Házi Patika listáján. A bort mindenképpen kerülni kell.
Kattints a további képekért!

Sok fűszer van a konyhában, amit gyakrabban kellene fogyasztanunk, ráadásul az ételeket is feldobhatjuk vele. Most ezt az ízesítőt elővehetjük a hidegfront alatt, mivel hatásos lesz a fejünkre.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Ha téged is gyötör az álmatlanság, vesd be az alábbi trükköket.
Lifestyle
A Halak családi gondjai megoldódhatna vagy rosszabbra fordulhatnak. Napi horoszkóp.
Sztárok
Lucy Hale neve hallatán sokaknak azonnal a szépség, a tehetség és a stílus jut eszébe. Az amerikai színésznő és énekesnő, akit a legtöbben a Hazug Csajok Társasága című sorozat Aria Montgomery...