Magyarországon is betiltja az Európai Unió ezt az eszközt, mindenkinek fel kell készülnie

Az Európai Tanács és a Parlament megállapodásra jutott.

Már a dátum is megvan

A héten elért feltételes politikai megállapodás lényege, hogy az új irányelvben ambiciózusabb energiahatékonysági követelményeket határoznak meg az EU-ban az új és felújított épületekre vonatkozóan, és arra ösztönöznék a tagállamokat, hogy újítsák fel épületállományukat – számolt be róla a Porfolio oldala.

Lehet, hogy az Európai Tanács és a Parlament drasztikus döntést hozott, de ennek fontos hatása lesz a jövőre nézve, mivel a környezetszennyezés már alapból olyan határokat lépett át, amiről nem is gondoltunk volna.

A felülvizsgálat fő célja, hogy 2030-ra minden új épület zéró emissziós épület legyen, 2050-re pedig a meglévő épületállomány zéró kibocsátású épületekké alakuljon át.

Azonban, hogy milyen eszközt tiltott be az Európai Unió, az a galériánkból kiderül!

Az Európai Tanács és a Parlament döntött a végső dátumról, ahogyan arról is, hogy melyik eszközt fogják betiltani Magyarországon is.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Utazás
Sokak számára a nyári szabadság utazásról, feltöltődésről szól. Egy friss kutatás felmérte, hogyan készülünk mi magyarok a nyaralásra, mennyire vagyunk elővigyázatosak és milyen stratégiákkal...
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.
Lifestyle
A Netflix jelenlegi filmje végre IMDb-n sem kapott éles lepontozást a közönségtől, szóval tényleg megéri majd bepróbálni.