Egészség

Ennyit kell még várni a koronavírust legyőző vakcinára

A WHO szakemberei közleményben tudatták, mikorra várható, hogy elkészül a kór ellenszere.

Konferenciát tartottak

Négyfajta, a koronavírus elleni védőoltás fejlesztése zajlik jelen pillanatban – írja az MTI. Közülük a legígéretesebbet valószínűleg három-négy hónapon belül embereken is tesztelni fogják – közölte a témában megtartott genfi sajtótájékoztatóján Szumja Szvaminatan, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) vezető kutatója.

A COVID-19-nek elnevezett újfajta koronavírus elleni gyógyszerek és védőoltások kifejlesztése a legnagyobb feladata most a szervezetnek, mellette pedig folyamatosan dolgoznak azon a kommunikációs stratégián, ami megelőzi a globális pánikkeltést. A zárt ajtók mögött tartott tudományos fórumon mintegy 400 szakértő vett részt a világ számos országából.

Lapozz a részletekért!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Egészség
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.