Egészség

Azonnal búcsúzz el tőlük: ez a 7 élelmiszer növeli a rák kialakulásának kockázatát!

Jobb, ha egy életre felhagysz a fogyasztásukkal, mielőtt komoly gondot okoznál velük szervezetednek és egészségednek.

A feldolgozott ételek veszélye

Az evés létszükséglet az életben maradáshoz, ám manapság már közel sem mindegy, hogy mit viszünk be a szervezetünkbe: a sok feldolgozott, egészségtelen, sokszor génmódosított élelmiszer ugyanis rossz hatással lehet egészségünkre, így túlzott fogyasztásuk nem meglepő módon számos betegséghez is vezethet. Azt már régóta tudjuk, hogy a túl sok cukor és a gyorséttermekben felszolgált ételekben található transzzsírok nem tesznek jót gyomrunknak, szívünknek és májunknak sem, ám egy kutatás nemrégiben azt is megállapította, hogy vannak olyan élelmiszerek, melyek még a rák kialakulásának kockázatát is növelhetik. Galériánkban eláruljuk, melyek ezek!

A londoni Imperial’s School of Public Health tanulmánya szerint az ultra-feldolgozott élelmiszerekben gazdag étrend növelheti a különböző rákos megbetegedések kialakulásának kockázatát – írja a Bors, és cikkükben azt is elárulták a kutatás alapján, hogy melyek is ezek az ételek.
Kattints a további képekért!

Egy felmérés szerint a nők 40%-a tapasztalja magán ezt a furcsa tünetet a szívinfarktus bekövetkezése előtt, így nem árt odafigyelni erre a semmiségnek tűnő jelre.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Egészség
Sztárok
Ma a DJ és producer világsztár, Kygo bejelentette 2024-es világkörüli turnéjának észak-amerikai és európai állomásait. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között...
Lifestyle
A bűnözők magánszemélyeket próbálnak meg rávenni arra, hogy egy „MNB által támogatott” víruskezelő programot töltsenek le.
Egészség
Bár sokan egyből kidobják a banán héját, miután megették a gyümölcsöt, rosszul teszik, ugyanis sokféleképpen felhasználhatjuk a banán külsejét - még a bőrünkkel is csodát tehet.