Egészség

Azonnal búcsúzz el tőlük: ez a 7 élelmiszer növeli a rák kialakulásának kockázatát!

Jobb, ha egy életre felhagysz a fogyasztásukkal, mielőtt komoly gondot okoznál velük szervezetednek és egészségednek.

A feldolgozott ételek veszélye

Az evés létszükséglet az életben maradáshoz, ám manapság már közel sem mindegy, hogy mit viszünk be a szervezetünkbe: a sok feldolgozott, egészségtelen, sokszor génmódosított élelmiszer ugyanis rossz hatással lehet egészségünkre, így túlzott fogyasztásuk nem meglepő módon számos betegséghez is vezethet. Azt már régóta tudjuk, hogy a túl sok cukor és a gyorséttermekben felszolgált ételekben található transzzsírok nem tesznek jót gyomrunknak, szívünknek és májunknak sem, ám egy kutatás nemrégiben azt is megállapította, hogy vannak olyan élelmiszerek, melyek még a rák kialakulásának kockázatát is növelhetik. Galériánkban eláruljuk, melyek ezek!

A londoni Imperial’s School of Public Health tanulmánya szerint az ultra-feldolgozott élelmiszerekben gazdag étrend növelheti a különböző rákos megbetegedések kialakulásának kockázatát – írja a Bors, és cikkükben azt is elárulták a kutatás alapján, hogy melyek is ezek az ételek.
Kattints a további képekért!

Egy felmérés szerint a nők 40%-a tapasztalja magán ezt a furcsa tünetet a szívinfarktus bekövetkezése előtt, így nem árt odafigyelni erre a semmiségnek tűnő jelre.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Egészség
Fashion&Beauty
Az idei táskatrendek gyönyörűek, időtállók, és szinte minden szettedhez illeni fognak! Ha nagy táskakeresésben vagy, akkor most segítünk kiválasztani a legmenőbbeket a hatalmas kínálatból.
Lifestyle
A Bak ma a kívánt irányba terelheti az anyagi helyzetét. Napi horoszkóp!
Sztárok