Egész nap csak rohansz? Mutatjuk hol ehetsz gyorsan, igazán finomat!

A rohanó városi élet elkerülhetetlen velejárója, hogy – főleg a hétköznapokban – nem érünk rá otthon gondosan elkészíteni az ételeinket. Éppen ezért egyre népszerűbbek az olyan termékek, amelyeket mindössze néhány mozdulat elkészíteni, vagy amelyek akár azonnal, útközben is elfogyaszthatóak. Ha Te is egész nap csak rohansz, akkor most mutatunk néhány helyet, ahol nem csak a gazdag kínálat, de a magas minőség szempontjából is ilyen szuper élelmiszereket vásárolhatsz. (x)

SPAR to Go – hideg és melegkonyha!

A SPAR számtalan üzletében kaphatók az ún. „SPAR to Go” – előre elkészített ételek, illetve hideg- és melegkonyhás éttermek is működnek egyes áruházakban. Változatos, ízletes meleg ételeket Budapesten az Erzsébet krt. 27. szám alatti City SPAR-ban, valamint a Mammut Bevásárlóközpont SPAR-jában is fogyaszthatnak a vásárlók.

Az Erzsébet körúti ételbár kínálatában közel 120 féle étel szerepel, melynek egy része - állandó választékként - minden nap várja a vásárlókat. A készételek, frissen sültek, vegetáriánus ételek, levesek és főzelékek 4 heti forgásban kerülnek a melegen tartóba, így biztosítva a mindennap megújuló választékot.

A Mammut „SPAR to Go” az üzlet előterében üzemel, így a snackbár szolgáltatásainak igénybevételéhez az üzletbe be sem kell lépnie a vásárlónak. Napi szinten 20-25 étel közül választhatnak a vendégek, és valamennyi fogás helyben, friss alapanyagokból készül. Az ételbári kínálattól a teljes meleg étel szortimentig minden megtalálható itt. A hideg- és melegkonyhai készítmények elvihetőek vagy akár helyben is fogyaszthatóak.

SPAR to Go hidegkonyhai készítmények, valamint grill ételek országszerte több SPAR áruházban érhetők el: Budapesten a Klauzál téren, a Nyugati téren, az Eleven Centerben, a MOM Parkban, ezeken kívül Székesfehérváron, Békéscsabán, Szegeden, Kaposváron, Miskolcon, valamint Kecskeméten is.

Convenience termékek a SPAR és INTERSPAR üzletekben

A SPAR convenience termékeinek köre az elmúlt időszakban - a vásárlói visszajelzések alapján - olyan termékekkel bővült, mint a vegetáriánus hideg szendvicsek, a friss poharas saláták, amelyekhez többféle öntet közül lehet választani, az egészséges müzlik vagy a gyümölcssaláták. Évek óta igen kedveltek a melegen fogyasztható csirke, illetve sertéshúsból készült grilltermékek, utóbbiak egyenesen a SPAR bicskei húsüzeméből érkeznek a boltokba és saját receptúra szerint készülnek.

Ezen kívül óriási siker a nagyobb áruházakban található önkiszolgáló salátabár, akárcsak a kockára szelt, megtisztított friss idénygyümölcsök, mint az ananász, a dinnye, vagy akár a kókusz. Valamennyi szendvics és saláta – köztük a hagyományos, majonéz vagy tejföl alapú saláták is – minőségi alapanyagokból készül és minden összetevőjük megtalálható a SPAR áruházakban. Az ezeket fogyasztók mindig biztosak lehetnek benne, hogy jó minőségű, egészséges ételeket vásárolnak. A kedvező ár-érték arány pedig mindehhez már csak ráadás.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!