Egészség

Ez az 5 étel tele van D-vitaminnal: fogyaszd őket minél gyakrabban, hogy elkerüld a betegségeket!

Töltsd fel szervezetedet az őszi és téli időszakra ezekkel a vitaminokkal teli élelmiszerekkel, hogy tested könnyedén felvegye a harcot a különböző vírusokkal és betegségekkel szemben.

Itt van az ősz, itt van újra

A D-vitamin több zsírban oldódó vitamint foglal magában, amelyeket szervezetünk önmagában nem képes előállítani. Sokszor hallottuk már azt a mondatot, hogy menjünk ki a napra és töltsük fel a D-vitamin raktárainkat, és ez a mondás egyáltalán nem butaság, hiszen a napfénynek köszönhetően valóban hozzájuthatunk a D3-hoz, ám ez édeskevés a szervezetünk számára, pláne az őszi és téli időszakban. Ebből kifolyólag szükségünk van különböző D-vitaminban gazdag élelmiszerekre is ahhoz, hogy szervezetünk tökéletesen funkcionáljon, hogy elkerüljük a hiányállapotot valamint, és hogy felvegyük a harcot a vírusokkal szemben. Lapozd fel galériánkat, ugyanis összeszedtünk 5 olyan élelmiszert, amelyek fogyasztása jelentősen hozzájárul a D-vitamin raktárak feltöltéséhez.

A tonhal manapság igen könnyen beszerezhető konzerv formájában, ráadásul igazán ízletes is, főleg extra szűz olívaolajban. Van egy remek hírünk, ugyanis ez a hal tele van D-vitaminnal, illetve K-vitaminnal egyaránt.
Kattints a további képekért!

A nyelőcsőrák az összes daganatos betegség mindössze 1 százalékát teszi ki, tehát meglehetősen ritka kórról van szó, felismerése azonban annál nehezebb.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Egészség
Lifestyle
Sztárok
Michelle a természetes öregedés híve, így smink nélküli arcát is bátran megmutatja követőinek, ám a minap teljes pompájában ragyogott a vörös szőnyegen, a rajongók pedig csak ámultak azon, hogy fest...
Sztárok
Bár a király a friss fotók alapján rákbetegségéhez képest látszólag nagyszerűen érzi magát, a palota forrásai szerint épp ennek az ellenkezője igaz a 75 éves uralkodóra.