A C-vitamin természetes forrásai közé tartoznak a citrusfélék (narancs, citrom, grapefruit), a bogyós gyümölcsök (eper, áfonya, ribizli), a paprika (piros, zöld, sárga), a paradicsom, a káposztafélék (kelbimbó, brokkoli), a burgonya és a csipkebogyó. Ezeket az élelmiszereket lehetőleg nyersen vagy alacsony hőmérsékleten főzve kell fogyasztani, mert a C-vitamin érzékeny a hőre.
4/4
Fotó: Pinterest
Video Kulisszatitkok Solti Ádámtól: Őszintén beszélt a munkáról és a magánéletről
A C-vitamin természetes forrásai közé tartoznak a citrusfélék (narancs, citrom, grapefruit), a bogyós gyümölcsök (eper, áfonya, ribizli), a paprika (piros, zöld, sárga), a paradicsom, a káposztafélék (kelbimbó, brokkoli), a burgonya és a csipkebogyó. Ezeket az élelmiszereket lehetőleg nyersen vagy alacsony hőmérsékleten főzve kell fogyasztani, mert a C-vitamin érzékeny a hőre.