Hallottál már a "belső zuhanyról"? Erre van most rákattanva minden nő, akinek fontos, hogy megőrizze egészségét - Mutatjuk, hogy készítsd el otthon

Egy újabb trend hódít a TikTokon, ezúttal egy chia magos italról van szó, amely állítólag enyhíti a székrekedést, és amelyet meglehetősen találóan "belső zuhanynak" neveznek.

Csökkenti a gyulladást a bélben és serkeni az agyat

A keverék, amelyet Daryl Giuffre népszerű táplálkozási szakértő ajánl, csupán vízből, chia magokból és citromléből áll - és azt állítja, hogy segít javítani a belek egészségét és az emésztést. Az ital előnyeit taglaló Instagram-videóban Daryl elmagyarázza, hogy a chia magok magas omega-3 tartalma segít csökkenteni a gyulladást a bélben és elősegíti az agy jobb egészségét. Magas a rosttartalmuk is, és vízben áztatva gélszerűvé válnak, ami könnyen emészthető, sőt, segíthetnek a bélnyálkahártya hidratálásában. A hatást egy természetes hashajtóhoz hasonlítja.

Eddig a "belső zuhany" kifejezésnek 72,4 millió megtekintése van a TikTok-on, tehát nyugodtan mondhatjuk, hogy hivatalosan is létrejött egy új trend. Irina Gamagina táplálkozási szakértő és a The Farmassist táplálékkiegészítő márka alapítója szerint van benne valami, bár mint a legtöbb "csodamegoldást", ezt is egészséges adag szkepticizmussal kell fogadni.

Lapozz a folytatáshoz!

Oldalak

  • 1
  • 2