Egészség

Baleset érte, így furcsán nőttek ki fogai, de egy átalakító műsorban csodát tettek vele

Szerencsétlen baleset

Gemma Swiftet 6 évesen borzalmas baleset érte, aminek következménye egész életére hatással volt. Az akkor még kislány elvesztette maradék tejfogát, ráadásul annyira károsodott az ínye körli terület, valamint a csontok és a porcok, hogy sajnos nem megfelelően nőttek ki a csontfogai. Mindig szégyellte magát, nem mert mosolyogni és takargatta száját, ám egyszer úgy döntött, hogy ennek véget szeretne vetni. Egy beszélgetős, átalakítós showműsorba volt hivatalos, ami fenekestül felforgatta az életét. Lapozd fel galériánkat!

A fiatal nő már a showműsor forgatásán is nagyon zavarban volt, hiszen nem volt egyszerű döntés kiállni a nyilvánosság elé, azonban reménykedett benne, hogy segítenek neki.
Kattints a további képekért!

Li-Meng Yan a Fox News adásában beszélt arról, hogy a vírust mesterségesen hozták létre egy vuhani víruslaborban és szándékosan szabadították rá a világra.

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Egészség
Lifestyle
A hagyományoknak megfelelően idén is a Herendi Porcelánmanufaktúra készítette el a magyar futam nyertes trófeáit.
Lifestyle
Az időzítés jelentős hatással lehet a szervezet működésére és az általános egészségi állapotra.
Fashion&Beauty
Természetes, ha a klasszikus farmernadrágok mellett nyárra könnyedebb és friss stílusokra vágyunk, amelyek kényelmesek és sokoldalúak, ideálisak a meleg napokra. Íme a legtrendibb fazonok!