Egészség

Ismét "oltakozni" kell? Az amerikai járványügyi hatóság szerint érdemes felvenni a frissített vakcinákat

Határozottan ajánlja a frissített Covid-19 elleni védőoltások felvételét az amerikaiak számára a szövetségi közegészségügyi szervezet - derül ki a szervezet tájékoztatásából.

Nekünk is érdemes?

A Járványügyi és Betegségmegelőzési Központ (Centers for Disease Control and Prevention) igazgatója, elfogadva a szervezet tanácsadóinak javaslatát helyi idő szerint kedd este arra hívta fel a figyelmet, hogy az új vakcina minden, 6 hónaposnál idősebb ember számára erősen ajánlott. Az is elhangzott, hogy egyes gyártók oltásai már szerdán rendelkezésre állnak, az amerikaiak többsége számára ingyenesen. Azok is térítés nélkül juthatnak hozzá, akik nem rendelkeznek egészségbiztosítással.

A koronavírus-fertőzések és a kórházi ápolásra szorulók száma a nyár második felében növekedésnek indult az Egyesült Államokban, arra késztetve egyes iskolákat, és egyetemeket, hogy a kezdődő tanévben ismét kötelezővé tegyék a maszkviselést oktatási időben.
Kattints a további képekért!

Forrás: MTI Fotó: 123rf

Oldalak

Egészség
Sztárok
II. Erzsébet királynő igazán bőkezű volt mindkét unokájával, miután megházasodtak, ám Vilmosnak és Katalinnak jóval nagyobb értékű nászajándékot adott, mint Harrynek és Meghannak, amit utóbbi...
Lifestyle
Valahányszor hazaért a munkából a nő és a barátja, a macskájuk az ajtóban várta őket. Aztán vettek egy háziállat kamerát.
Lifestyle