Ebédre jöhetnek a leveles zöldségek és az olívaolajos saláták, valamint a szőlő, az alma és a dió, esetleg egy kis tonhal vagy lazac, míg vacsorára kiváló választás lehet az olyan fűszerekben gazdag étel, mint a fahéj, a kurkuma és a gyömbér, de érdemes minél több fokhagymával is megbolondítani az ételt. A barna rizs, a szeder, a mandula, a mogyoró, a szója és a sáfrány szintén hatékonyan felvehetik a harcot az Alzheimer-kórral.
4/4
Fotó: Pinterest
Video A Hegyi doktor Magyarországon: Interjú Hans Sigl-el
Ebédre jöhetnek a leveles zöldségek és az olívaolajos saláták, valamint a szőlő, az alma és a dió, esetleg egy kis tonhal vagy lazac, míg vacsorára kiváló választás lehet az olyan fűszerekben gazdag étel, mint a fahéj, a kurkuma és a gyömbér, de érdemes minél több fokhagymával is megbolondítani az ételt. A barna rizs, a szeder, a mandula, a mogyoró, a szója és a sáfrány szintén hatékonyan felvehetik a harcot az Alzheimer-kórral.