Egészség

Erre a fájdalomcsillapító módszerre esküsznek a kínaiak: néhány perc alatt megszüntetheted vele minden problémád!

Ha nem vagy a fájdalomcsillapítók híve és inkább valami természetes metódust próbálnál ki, akkor mindenképp teszteld a kínai orvoslás e különleges technikáját.

Nincs több gyógyszer!

Az akupunktúra már több ezer éves múltra tekint vissza: ennek lényege bizonyos meghatározott testfelszínhez közeli területek, pontok mechanikus ingerlése. Ennek egyik változata az akupresszúra, amely ugyanazon pontoknak az ujjakkal való erőteljes nyomkodása, és egyben az öngyógyítás egyik leghatékonyabb módszere a kínaiak szerint. Hazánkban nem sokan alkalmazzák, pedig egyesek szerint néhány perc alatt orvosolhatjuk vele fájdalmainkat, görcseinket, így a fájdalomcsillapító készítményeket is elhagyhatjuk egy életre. Galériánkból megtudhatod, hol találod pontosan testeden azt a pontot, amit megnyomkodva elmúlik minden fájdalmad!

A nagylábujj és a második lábujj közötti területet Tai Chong pontnak nevezik: ez segíthet számtalan fájdalom csillapításában és a gyulladások csökkentésében.
Kattints a további képekért!

Talán nem mindenki örül ennek az infónak, egy jól bevált bőrápolási rutin viszont nem garantálja a csodaszép arcbőrt, általános táplálkozási szokásaink ugyanis legalább ugyanannyira meghatározó faktorok.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Egészség
Lifestyle
Március 18-án indul a TV2 új párkapcsolati reality műsora, a Házasság első látásra. A műsor a párkeresés egy új dimenzióját nyitja meg azoknak a magányos szíveknek, akik a tudományt hívják segítségül...
Fashion&Beauty
A Gucci 2024-es őszi-téli kollekciójában, az olasz divatház kreatív igazgatója, Sabato De Sarno a stílusos áttetsző ruhák mellett egy kristályokba és csillogó flitterekbe öltözött valóságot álmodott...
Lifestyle