Egészség

6 alapanyag, amit mindenképp tegyél a vizedbe, ha bomba alakot szeretnél

Ha már unod a sima citromos vizet, akkor ezt neked találták ki, ugyanis nemcsak fogyni fogsz tőle, hanem az immunrendszered is feltuningolja!

Detoxikáló italok

Biztosan már te is számtalanszor hallottad, hogy a citromos víz kiválóan lúgosít, ráadásul nem lesz annyira unalmas bevinni azt a 2-2,5 liter folyadékot naponta, ha van valami íze is az italunknak. Az úgynevezett detox italok lényege nemcsak az, hogy elegendő mennyiséget vegyünk magunkhoz, hanem beindítják az anyagcserénket, védik az immunrendszerünket és non plus ultra, hogy még karcsúsodhatunk is tőlük. Nem kell itt nagy ördöngösségekre gondolni, ugyanis olyan egyszerű alapanyagokat kell a vizedbe csempészned, ami szinte minden hátartásban fellelhető. Mutatunk kapásból hatot! Lapozz!

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: 123RF.com

Oldalak

Egészség
Sztárok
Bebizonyosodott, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatát semmi sem tudja megrendíteni. Valóban szerencsések lehetnek, hogy egymásra találtak.
Fashion&Beauty
Azt gondolnánk, hogy a magas nőknek nem jelent kihívást a mindennapi öltözködés, mert modell alkatuknak köszönhetően szinte bármit felvesznek, az divatosan áll nekik. Pedig ez nem így van, az egyik...
Lifestyle
A Mérleget ma hatalmas csalódás éri. Napi horoszkóp!