Egészség

5 fenomenális relaxációs technika, amivel garantáltan erőt nyersz

Stresszelsz? Depressziós vagy? Pánikrohamok kínoznak? Akkor ezek a módszerek hatásosak lehetnek számodra. Íme!

Ha már minden kötél szakad

Mindfulness meditáció

Ennek a meditációnak az a lényege, hogy megfigyelőként veszünk részt életünkben. Figyeljük nyugodtan a körülöttünk zajló eseményeket, valamint befelé is nézünk, hogy milyen érzések kerítenek hatalmukba. Fogadjunk el mindent, ami velünk történik, hagyjuk kibontakozni és nézzük meg, hogy mi ezeknek a történéseknek az oka.

Jóga

Ez a sport azért különlegesebb, mint a többi, mert nemcsak az állóképességünket és az egyensúlyérzékünket növeli, hanem még a stresszt és a szorongást is remekül orvosolja. A jógának már több évezredes múltja van, így nem csoda, hogy ma már számtalan fajtáját ismerjük. Válaszd ki számodra a legmegfelelőbbet és töltődj fel! ITT találsz tippeket.

Lapozz a cikk folytatásáért!

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: Anna Tarazevich/Pexels

Oldalak

Egészség
Sztárok
Éveken át várták magyarok milliói, hogy mikor jön már az új rész a Csillagkapuból O'Neillal, Samantha Carterrel, Teal’c-el és Daniel Jacksonnal. A 2007-ben véget ért sorozat óta drasztikusan...
Sztárok
Az egész 80-as éveket meghatározta a mára ikonikussá vált Flashdance. Töretlen sikerén nincs is mit csodálkozni, de azon már igen, hogy Jennifer Beals közel a hatvanhoz még mindig úgy fest, mint egy...
Home&Design
Ha figyelemmel kíséred az aktuális trendeket, valószínűleg hallottál már a hableányos színek, minták népszerűségéről, amely ezúttal már a lakásdekorálás elemei közé is beférkőzte magát.