Az előbb említett egyetem tanulmánya során 400.000 brit felnőttet vizsgáltak sóbevitelükkel kapcsolatban, majd öt kategóriába sorolták őket: voltak azok, akik soha, akik ritkán, akik néha, akik általában igen, és akik mindig sózzák az ételeiket. A kutatásból kiderült, hogy a só gyakori használata összefügg a 2-es típusú cukorbetegség kialakulásával.
1/3
Fotó: Pinterest
Video Kiemelkedő női teljesítmények, neves sztárvendégek - Hetedszer ünnepeltük az Inspiráló Nőket
Az előbb említett egyetem tanulmánya során 400.000 brit felnőttet vizsgáltak sóbevitelükkel kapcsolatban, majd öt kategóriába sorolták őket: voltak azok, akik soha, akik ritkán, akik néha, akik általában igen, és akik mindig sózzák az ételeiket. A kutatásból kiderült, hogy a só gyakori használata összefügg a 2-es típusú cukorbetegség kialakulásával.