Egészség

10 jel, ami gyanút adhat arra, hogy ADHD-s vagy: Ezek a leggyakoribb tünetek, amire érdemes felkapni a fejed

A figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar (ADHD) a koncentráció hiányán túlmutató tüneteket is okozhat, sőt, egészen változatosakat.

Ronthatja az életminőséget

A kezeletlen figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar (ADHD) biológiai és környezeti tényezőként jelentkezhet, amelyek az egyén mindennapi életének számos aspektusát zavarják. Mutatunk 10 jelet, vagy tünetet, amit ha tapasztalsz magadon, erős lehet a gyanúd, hogy ADHD-s vagy és érdemes lehet szakemberhez fordulnod.

Rendezetlenség Az élet néha mindenki számára kihívásnak tűnhet. De egy ADHD-s személynek több kihívást jelentő élettapasztalata lehet, mint egy ADHD nélküli személynek. Ez megnehezítheti számukra, hogy mindent a megfelelő helyen tartsanak. Egy ADHD-s felnőttnek problémái lehetnek a szervezési készségekkel. Ez magában foglalhatja a feladatok nyomon követésének problémáit és a feladatok logikus rangsorolásának nehézségeit.
Kattints a további képekért!

Forrás: Healthline Fotó: 123rf

Oldalak

Egészség
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.