Egészség

Undorító és veszélyes oka van: ezért ne tegyél soha WC-papírt a nyilvános toalettek ülőkéjére

Az eddig jól beváltnak és viszonylag kényelmesnek mondható gyakorlat most megdőlni látszik, az is kiderült, hogy mi ennek az oka.

Ha hív a természet...

A nyilvános toalettek ritkán nyújtanak tiszta és kellemes élményt, de amikor hív a természet, akkor sajnos nem mindig akad más opció. Annak érdekében, hogy elviselhetőbb legyen a körülmény, gyakran lefedjük (főleg a nők) WC-papírral az ülőkét, hogy ezzel elkerüljük az esetleges fertőzéseket és a mikrobák bejutását a szervezetünkbe, azonban mint kiderült, ezzel akár többet is árthatunk egészségünknek, mint gondolnánk, ugyanis sokkal nagyobb a kockázata a betegségeknek. A következő oldalon megtudhatod azt is, hogy mi ennek az oka!

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Egészség
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.