Csillagjegyed elárulja, mire vágysz a legjobban - Ajándékhoroszkóp 2018

Csillagjegyed elárulja, milyen ajándéknak örülnél a szíved mélyén.

Kos (III.21. - IV.20.)

A Kosok kortól függetlenül nagyon aktívak, utálnak unatkozni, viszont nagyon szeretnek újdonságokat kipróbálni. Bátrak és kalandvágyók, ezért egy utazási utalvány, repülőjegy, vagy éppen bármilyen extrémebb élmény is szuper ötlet lehet nekik, mivel imádják a váratlan meglepetéseket. Ha viszont inkább egy kicsit visszafogottabb tippet szeretnénk, akkor egy izgalmas stratégiai társas- vagy számítógépes játék, ha pedig ruhában gondolkozunk, a vörös és a fekete színek közül válasszunk.

Bika (IV.21. - V.20.)

A Bikáknak nagyon kifinomult ízlésük van, szeretik a kényeztetést és az eleganciát. Éppen ezért valami különleges tea, bor, csokoládé vagy ital is biztos pont lehet náluk az ajándékozásban, de ugyanígy örülnek egy relaxáló fürdőcsomagnak is. Természetesen a csodás ékszereket és a szép ruhákat is szeretik, ugyanúgy, mint az ételkülönlegességeket.

Ikrek (V.21. - VI.21.)

Ha van Ikrek jegyű ismerősünk, akkor biztosan észrevettük már, hogy igazi kíváncsi természet, és az olvasásból vagy a tanulásból soha nem lehet elég neki. Ennek ellenére viszont akárhogy is gondolnánk, nem fog minden könyvnek örülni, mivel sokat kiolvasott már, és nagyon kifinomult az ízlése. Ezért, ha mégis emellett döntenénk, tapogatózzunk, hogy mire vágyik. Ha viszont mást szeretnénk, akkor egy sporteszköz, egy határidőnapló vagy egy játék is kitűnő ötlet lehet.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!