Bed&Love

Újítanátok az ágyban? Ez a 3 csillagjegy a leginkább nyitott egy édeshármasra

Elképesztő, mennyi mindent megtudhatunk magunkról a csillagjegyünk alapján, arra viszont mi sem számítottunk, hogy még a hármas szex iránti érdeklődésünk is visszavezethető a születési dátumunkra.

Rejtett titkok

Adott egy nemzetközi telefonos applikáció, melynek célja, hogy összehozza azokat az egyedülálló férfiakat és nőket, illetve párokat, akik újabb „résztvevők” bevonásával szeretnék felpezsdíteni szexuális életüket, ezzel együtt pedig tágítani párkapcsolatuk horizontjait. Az applikáció tulajdonosai gondoltak egyet és megvizsgálták, hogy 1 millió feliratkozóra lebontva milyen következtetéseket lehet levonni a hármas szex iránt nyitottak születési dátumát illetően. Meglepő eredmények születtek, kattints a galériára!

Az egyedülálló feliratkozók legnagyobb része december 21. és január 20. között, vagyis a Bak jegyében született. Ez azért meglepő, mert a Bak egy köztudottan megfontolt, gyakorlatias és az életet komolyan vevő csillagjegy, amelytől azt gondolnánk, hogy távol állnak az efféle vad dolgok.
Kattints a további képekért!

Egy újabb hely a világon, ahol a nyilvános üzekedés nem minősül közszeméremsértésnek.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Bed&Love
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....
Home&Design
Úgy érzed ideje beújítani pár őszi lakberendezési kiegészítőt? Mutatjuk a jelenlegi kedvenceinket.
Fashion&Beauty
Nyáron sokan visszatérnek egy régi szabályhoz: ha kisüt a nap, világosítsd a hajszínedet! Éppen emiatt idén is kialakulóban van egy hajtrend, ami biztosan közönségkedvenc lesz: ez pedig a kaliforniai...