Ezeket a dolgokat soha ne csináld szex után, kárt tehetsz a hüvelyedben

Ha jót akarsz magadnak odalent is, akkor ezeket a tevékenységeket messziről elkerülöd intim együttlétek után.

Szex után

Szex után általában felszabadultabbnak, boldogabbnak érezzük magunkat, és bár sokan visszafekszenek utána és összebújnak a párjukkal, még többen öltöznek vissza azt követően egyből, vagy mennek el zuhanyozni. Noha egyik sem rosszabb mint a másik, azonban nem árt óvatosnak lenni, mivel pár az aktust követő tevékenységünkkel kárt tehetünk a hüvelyünkben, és szabad utat adunk a baktériumok, gombák és fertőzések elszaporodásához. Hogy veled ez semmiképpen ne forduljon elő, pörgesd végig a galériát, összegyűjtöttünk öt olyan dolgot, amit nem szabad szex után csinálnod.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy az együttlét után akkor is érdemes megerőltetni magunkat és elmenni mosdóba, ha nem érezzük szükségét. A vizeletürítés megakadályozza a baktériumok elszaporodását a hüvelyben - aminek egyébként szex után igen nagy a kockázata.
Kattints a további képekért!

Elképesztő, mennyi mindent megtudhatunk magunkról a csillagjegyünk alapján, arra viszont mi sem számítottunk, hogy még a hármas szex iránti érdeklődésünk is visszavezethető a születési dátumunkra.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
A biztonsági szolgálat azonnal kiürítette a bevásárlóközpontot, a fővárosi hivatásos tűzoltók pedig a helyszínre vonultak.
Sztárok
Újra előkerült egy négy évvel ezelőtti történet a néhai II. Erzsébet királynőről és férjéről, Fülöp hercegről.
Egészség
Straub Fanni története inspiráló lehet sok mindenki számára, hogy nem szabad feladni, még akkor sem, ha közben tengernyi negatív kritikát kap az ember.