Jelek, melyek arra utalnak, hogy megcsal a párod

Egy felmérés szerint a párkapcsolatok közel 70%-ában előfordul megcsalás. Ha az alább felsorolt jeleket tapasztalod, akkor nem árt, ha Te is elkezdesz gyanakodni.

Kevesebb szex
Amennyiben szexuális együttléteitek száma jelentősen lecsökkent, sajnos előfordulhat, hogy párod mással elégíti ki vágyait. Ha kezdeményezel, elhúzódik, nem kíván téged. Ha pedig esetleg mégis megtörténik az aktus, az gyors és érzelmektől mentes.

 

A telefon mindig nála van
Ha a mobilját folyamatosan magánál tartja, mindenhová magával viszi, az gyanús lehet. Ellenben a te számodat nem tárcsázza, ha pedig te keresed, akkor nem veszi fel, és csak soká vagy egyáltalán nem hív vissza. Telefonbeszélgetéseit igyekszik úgy intézni, hogy Te ne halld, és bizonyos hívásokat kinyom a jelenlétedben.

 

Nem veled tölti az idejét
Szintén gyanút kelthet, ha egyre kevesebb időt töltötök együtt, mert mindig van valami dolga. Egyre többet kell túlóráznia, mindig van a barátokkal valami program, ahová téged már nem visz magával, és a családi eseményekre sem hív el. Nincs kedve kimozdulni veled, csak otthon unatkoztok.

 

Többet ad magára
Egy-egy ilyen „baráti elfoglaltság” esetén is sok időt tölt a fürdőszobában: lefürdik, megborotválkozik, magára fúj egy liter parfümöt, nagyon ügyel frizurája és öltözéke tökéletességére is. Esetleg elkezd sportolni, egészségesebben táplálkozni, vagy új darabokkal bővíti ruhatárát.

 

Féltékenykedik
Amennyiben hűtlenséggel vádol, saját félrelépéséről akarja elterelni a figyelmet. Úgy gondolja, hogy a féltékenység a szeretet és a ragaszkodás jele, így meg sem fordulhat a fejedben, hogy ő más utakon jár. Továbbá úgy gondolhatja, ha ő megtette, Te is képes vagy rá.

 

Közömbös
Nem mutat különösebb érdeklődést irántad, nem köti le mondandód, nem készséges problémáid megoldásában. Távolságot tart, nem dicsér, a megbeszélt dolgokat rendre elfelejti. A kapcsolat jövőjére vonatkozó kérdések sem érdeklik, igyekszik kerülni az ilyen beszélgetéseket.

 

Sokkal figyelmesebb
Az előző ponttal ellentétben az is előfordulhat, hogy párod sokkal inkább odafigyel igényeidre, apró ajándékokkal kedveskedik. A megcsaló félnek sokszor bűntudata van, amelyet ezekkel a jótettekkel igyekszik enyhíteni.

 

Gyakran veszekszik
Megeshet, hogy félrelépő párod sokkal ingerültebb, a legártatlanabb kérdésekre is durván reagál. A veszekedéssel eléri, hogy kapcsolatotok valóban ne legyen feszültségektől mentes, így van oka arra, hogy másnál keresse a boldogságot.

Természetesen nem kell egyből a legrosszabbra gondolni, hiszen a változások hátterében más okok is állhatnak, de az sosem baj, ha nyitott szemmel jársz és odafigyelsz a kapcsolatodban történő fordulatokra.

 

Oldalak