Garantált az orgazmus - G-pontot izgató szexpózok

A legizgalmasabb szexuális felfedezés kétségkívül a G-pont és a vele járó különleges orgazmus. Talán nincs is olyan nő, akit ne érdekelne ez a téma, és ne akarná átélni legalább egyszer ezt a gyönyört. Nem árt, ha párunkat is beavatjuk ebbe a vágyunkba, és így együtt tudunk kísérletezni majd az élvezetért. Most bemutatunk néhány pózt, amit tényleg érdemes kipróbálni a G-pont izgatásáért.

1. Háton fekve

Ebben az esetben a nő a hátán fekszik, csípője alá pedig egy párnát tesz, hogy ne a saját erejéből kelljen megemelni. Azért is lényeges a párna, mert így párunk dereka köré tudjuk fonni a lábainkat, és mélyebb behatolást érhetünk el. Ezen kívül pedig szerelmünk könnyebben érheti el G-pontunkat, ugyanis erősebben ér hozzá a hüvely has felőli oldalán elhelyezkedő borsónyi kis területhez. Mindezek mellett a pasi kezei így szabadok szeretkezés közben, és bárhol simogathatja és izgathatja a nőt.

2. Kutyapóz

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!

Igaz, hogy a kutyapóz a hagyományosabb pózok közé tartozik, de mégis könnyebben érhető el vele a G-pontos orgazmus. A mély behatolás itt is lehetséges, azonban arra figyelni kell, hogy mielőtt így szeretkeznénk, kellően izgalomba kell jönnünk, mert a pasiknak ebben a pózban egyrészt a látvány, másrészt az érzés miatt nem biztos, hogy sokáig fog tartani a szex. Kedvesünknek azonban adhatunk plusz feladatot is, hiszen kezei szabadok, és így még jobban kényeztethet minket.

3. Ülve az ágy szélén

Ilyenkor a férfi az ágy szélén ül széttárt, enyhén hajlított lábakkal, a nő pedig az ölében. Ennek előnye, hogy úgy mozoghatunk, ahogy nekünk jó, és meghatározhatjuk a behatolás szögét és mélységét is. Emellett a póz miatt a csikló is érintkezik a férfivel, így kétszeres az élvezet. Arról már nem is beszélve, hogy végig szemkontaktusban lehetünk egymással, és testünk is majdnem mindenhol érintkezik, így ez egy nagyon intim és érzéki póz.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!