5 tipp az első randira - Így lesz garantált a folytatás

Izgatottan készülsz az első randira? Nem tudod, mit vegyél fel, miről beszélgessetek? Nem is csoda, hiszen az első randi döntő esemény a kapcsolatra nézve: ha minden jól megy, lesz folytatás, ha azonban nem, akkor feleslegesen várjuk, hogy megcsörrenjen a telefon. Most adunk néhány tippet, hogy tuti felhívjon a pasi!

1. Mit vegyünk fel?

Ez mindig is egy nagy kérdés a nők életében. Főleg akkor, ha az első randiról van szó álmaink pasijával, és jó benyomást szeretnénk kelteni. A leglényegesebb dolog, hogy a helyszínnek megfelelően öltözzünk. Ha egy elegáns étterembe megyünk, akkor mi is legyünk elegánsak: magassarkú és szoknya kötelező, ha viszont sétálni, akkor felejtsük el a tűsarkút, és húzzunk fel egy kényelmes cipellőt akár egy farmerral, hogy bírjuk a sok gyaloglást. Arra is figyeljünk, hogy ne legyünk túl kihívóak, nehogy könnyűvérűnek higgyen minket a pasi. Legfőképpen pedig öltözködjünk a saját stílusunk szerint. Ne akarjunk mások lenni, mint akik vagyunk.

2. Hova menjünk?

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
A helyszín választása szerencsére legtöbbször a férfi feladata, de az is jó megoldás, ha együtt beszéljük meg, hogy hova menjünk. A legmegfelelőbb, ha olyan helyet választunk, ahol tudunk beszélgetni, nincs hangzavar, és kellemes a hangulat. Ezért például nem ajánlott egy mozi, csak akkor, ha előtte beülünk valahova egy kicsit. Fontos még az is, hogy olyan helyet válasszunk, ahol mindketten jól érezzük majd magunkat.

3. Legyünk önmagunk!

Ez egy nagyon fontos tanács. Ne azon gondolkozzunk, hogy mi tetszene a pasinak, hanem egyszerűen adjuk önmagunkat. Ha nem olyanok vagyunk, mint általában, akkor a kapcsolat során úgyis kiütköznének az ellentétek, ezért teljesen felesleges játszani magunkat. Nem kell nevetnünk a legrosszabb vicceken, és bemagolni az összes autómárkát. A pasi sem ezt várja tőlünk, sőt lehetséges, hogy még kínos helyzetbe is kerülnénk egy-egy témában.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!