Meg fogsz lepődni - Ilyen az ideális nő a férfiak szerint

Mi talán így gondolnánk: magas, vékony, nem árt, ha nagy keblekkel rendelkezik, és jó az ágyban. De azért ne becsüljük alá a férfiakat! Nekik sem csak a külső számít, higgyük el! Ha tényleg komoly kapcsolatot szeretnének, akkor ennél sokkal fontosabb szempontok is vannak számukra a tökéletes barátnő, esetleg leendő feleség kiválasztásához. Következzenek...

Külső

Amit a férfi először néz egy nőn - a közhiedelemmel ellentétben - az nem a fenék és a mellek. Inkább az összhatást, majd pedig az arcot figyelik. Nekik általában nem az számít, hogy milyen márkájú ruhák vannak rajtunk, hanem inkább az, hogy egészében hogyan mutatunk. Egy felmérés szerint a tökéletes nő átlagos testalkatú, nem túl vékony, és nem árt, ha van rajta egy kis izom. Fontos tehát, hogy legyünk csinosak, legyen stílusunk és kisugárzásunk. Hajunk legyen ápolt, és ne essünk túlzásba a sminkeléssel.

Fontosabb belső tulajdonságok

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Ha már a külső megfogta őket, a belső megtartja – feltéve, ha olyan, mint amilyet ők szeretnek. Fontos, hogy egy nő kedves legyen, és mosolygós. Amellett, hogy az ideális nő nevet a férfiak viccein, még saját, jó humorérzékkel is rendelkezik. Gondoskodó, főleg kedvesével törődik sokat, de nem túlságosan, hanem meghagyja neki a saját terét és életét is. Legyünk barátkozóak is, és plusz pont, ha jó kapcsolatot alakítunk ki kedvesünk barátaival.

Rendszerető

A másik dolog, amit a férfiak nem szeretnek, az a takarítás. Az ideális nő tehát porszívózik, törölget, rendet tesz, vasal, és még mosogat is, ha kell. Manapság azonban ebben már képesek kiegyezni, és belátni, hogy már a nők is dolgoznak, így nem hárulhat rájuk minden teendő. Egyezzünk meg, hogy ki mit fog elvégezni a házimunkából, és vállaljuk át azokat a teendőket, amelyeket ő különösen nem szeret.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!