Bed&Love

Ezért érdemes újrakezdened az exeddel! Minden köztes kapcsolatban csiszolódunk

Bevallom, néha átfutott már a fejemen a gondolat, hogy újrakezdjem valakivel, akit korábban nagyon szerettem. Nagyon sok minden szól ellene, mégis találok érveket mellette is. Ha úgy érzed, hasonló cipőben járunk, feltétlenül olvasd el párkapcsolati szakértőnk, Orbán Nóra tanácsait a témában, aki segít rájönnöd, mi a helyes döntés!

Érdemes újrakezdeni egy régi kapcsolatot?

Fiatalok voltunk, hibáztunk, szakítottunk. Évekkel később újra találkozunk. Érdemes lehet újrakezdeni?

Hát, hogy ne! A sok év alatt sokat tanulhattunk magunkról. Minden köztes kapcsolatban csiszolódhattunk és ez elég lehet ahhoz, hogy az újrakezdésbe már a tudatosabb önmagunkat vihessük. Lehet, hogy éretlenül működtünk korábban, ezért nem alakult jól a kapcsolat, de ha igazából egymáshoz tartozunk, most kijavíthatjuk a hibáinkat. Nagy biztonságot ad az újrakezdésnél, ha átbeszéljük a korábban történteket, amik a szakításhoz vezettek és érettebben alapozzuk meg az új kapcsolatunkat.

Sajnos a vonzódás önmagában nem elég, mert ha a korábbi hibás működést folytatjuk, újra a hibás eredményhez érkezünk. Ha csak az idő telt el, de bennünk minden maradt a régi, akkor a kapcsolatunk ugyanonnan pörög tovább kiegészülve már megint egy időzített bombával.

Biztonsággal úgy folytatható egy korábban megszakadt kapcsolat, ha a folytatás előtt összeülünk és nyíltan beszélünk korábbi sérelmeinkről, tisztázzuk a félreértéseket, feltárjuk beteljesületlen igényeinket és kitaláljuk, mi lehetett az oka a szakításnak. Ha mindezzel megvagyunk, nagyon könnyű dolgunk van, mert csak a hibák lehetőségét kell elhárítanunk az új, közös életünket alapozva.

Lapozz, Orbán Nóra cikke a következő oldalon folytatódik!

Fotó: pinterest.com

Oldalak

Bed&Love
Sztárok
Dean Cain a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai című tévésorozatban öltötte magára a legendás szuperhős vörös palástját és testhezálló kék ruháját. Azóta persze több évtized eltelt, és Cain is...
Sztárok
A bulvármédia korábban azt sugallta, hogy a népszerű műsorvezetők a színfalak mögött szűkölve utálják egymást, de vajon van egyáltalán valóságalapja ennek a merész feltételezésnek?
Lifestyle