II. Erzsébet királynő kitüntetett egy szexjátékokat gyártó céget

II. Erzsébet királynőről sokan azt gondolják, hogy nagyon szigorú és szabálykövető. Pedig több alkalommal bebizonyította már, hogy van humora és szereti magát jól érezni. Új bejelentése azonban sokakat meglepett.

Erzsébet királynő különleges kitüntetést adott

II. Erzsébet királynőről számtalan legenda kering, ebből pedig nem kevés arra irányul, hogy pontosan milyen magatartási szabályokat kell követnie, egyes helyzetekben hogyan kell eljárnia. Meghan Markle a rossz légkörön kívül ezekre is hivatkozott, amikor bejelentette kilépését a királyi családból. Katalin hercegné viszont ahol tudja, megpróbálja tagadni ezeket a vádakat, és bizonyítani, hogy nem annyira szigorú keretek között élnek, mint sokan gondolják.

II. Erzsébet királynőnek sokan nem gondolnák, de van humora, és fontosnak tartja, hogy jól érezze magát, szeresse az életet. Hiába a szigorú elvárások, nem fél olyan témákban megszólalni, amelyekről szinte senki nem gondolná, hogy megteszi.

Az uralkodó most például mindenkit meglepett azzal, hogy egy szexjátékokat gyártó céget tüntetett ki, akik ezek után szabadon használhatják termékeiken a rangos elismerés logóját - számolt be róla a Hypebeast.

De hogy pontosan milyen termékekre is kerül rá a díj jelzése? Mutatjuk!

Szexjátékokat gyártó céget tüntetett ki II. Erzsébet királynő.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: ProfiMedia-RedDot

Oldalak