Polgárpukkasztás felsőfokon, de legfontosabb a biztonság - luxus társkereső indul

A milliomosok csábítására épít a legújabb luxus társkereső oldal. A készítők tudják, hogy polgárpukkasztó a téma amely alapján a weboldal elkészült, ám úgy gondolják, ma már elég nyitott hozzá a társadalom.

Nemcsak sugar kapcsolat, de útitárs, férj és feleség is kereshető a weboldalon

Májusban megújult külsővel és új szolgáltatásokkal indul útjára a legelső olyan társkereső, ami azt ígéri, hogy valódi luxus kapcsolatokra lehet szert tenni. Az oldalon lévő Million tagok az alapítók szerint valóságos nagyágyúk, de itt nem csak a sugar daddy-k képviseltetik magukat, hanem jelen vannak a sugar mommy és sugar baby-k és a sugar boy-ok is.

Ezeket a kifejezéseket valószínűleg már mindenki ismeri. Magyar megfelelőjük nagyon nincs is, inkább egy tevékenységet takar az egész: fiatal lányok keresnek gazdag férfiakat, akik támogatni tudják őket. Ugyanez a másik nemnél is létezik: idősebb, tehetős hölgyek keresnek helyes, fiatal fiúkat, akik jobb életszínvonalra vágynak. A párkapcsolatoknak ezt a formáját sokan gyanakvással és ítélkezéssel fogadják. Azok viszont, akik benne vannak, szerintük nem csak jó „üzlet”, de kölcsönös előnyök származnak egy-egy ilyen viszonyból, vagy ahogy sokan nevezik „prémium kapcsolatból.”

Szex

Lapozz, a cikk folytatódik!

Fotó: 123rf.com

Oldalak