Erre figyelj oda, ha online randizásba vágsz! 2. rész

Előző cikkünkben arról írtunk, hogy mit tegyél, hogy ne fürödj be az online ismerkedéssel. Ha online keresel szerelmet, elkerülhetetlen, hogy pár ötven pluszos férfi szofisztikáltan fel ne ajánlaná a pénzét és a jó élet reményét egy kis ellenszolgáltatásért cserébe, de szerencsére az ilyen férfiak mellett tényleg léteznek igazi hercegek is a neten!

Hogyan találj herceget?

Az online társkeresésben az a legritkább, ha valaki úgy néz ki, mint a képein. Szerencsére, itthon még annyira nem terjedt el a Catfish-jelenség (azaz, hogy kamu profillal szédítik el a fejünket), úgyhogy mi még biztonságban érezhetjük magunkat. Ha nem egy csücsörítős, dekoltázs villantós profilképet teszel ki magadról, akkor nagyobb az esélyed, hogy komolyabban is vesznek. Alapos keresési szűréssel és egy kis türelemmel egész biztosan találsz majd valakit az éterben, aki igazán megtetszik.

Szerencsére, én több igazi férfival találkoztam virtuálisan, mint ágyszomszéddal, azaz olyannal, aki csak egy laza szexet akar. Az egyik ilyen pasival több randit is megéltünk: sétáltunk a Római parton, ücsörögtünk egy étteremben, sétáltunk egy délután az állatkertben és körhintáztunk gyereknapon. Noha minden tökéletes volt, a pasi pedig borzasztóan sármos, az érzések mégsem törtek elő maguktól. A végén csak barátok maradtunk, de egy kis ideig ő volt az én hercegem.

A pozitív szavak bearanyozzák a napod

Leszámítva azt a pár obszcén levelet, a legtöbb férfi valóban társat keres magának, ennek érdekében sokan kifejlesztették a bókoló-szókincsüket. A „Gyönyörű vagy, Te vagy a nőideálom"; "Csodálatos vagy"; "Annyira tetszik a természetes szépséged és a kisugárzásod"; "Állandóan a képeidet nézem" és ehhez hasonló mondatok, még akkor is, ha nem tudjuk őket tejesen komolyan venni, legalább egy mosoly erejéig felvidítják a napunkat. És ki ne szeretne bókokat kapni? Ha épp nem vágysz párkapcsolatra, de jól esne egy kis törődés és önbizalom, akkor is megéri regisztrálni, például a femrandi.hu-ra, hogy újra szépnek érezhessük magunkat.

Fotó: fanpop.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!