Az 5 legjobb hely, ha pasizni akarsz

Egyre inkább úgy érezzük, nem tudjuk, hol keressük a pasikat. Az utcán azért csak úgy mégsem ismerkedhetünk, legalábbis nagyon ritkán. A szórakozóhelyek már elavultak, és valljuk be, arra már rájöttünk, hogy ott nem a tartós kapcsolatokat keresik a férfiak. Akkor mégis hol találhatunk aranyos és komoly kapcsolatot kereső pasikat? Utánajártunk ennek a kérdésnek, és most megosztjuk, hogy mire jöttünk rá.

Házibuli

Ez leginkább a fiatalok legkedveltebb ismerkedési helyszíne. Más, mint a szórakozóhely, mert ide általában nem azért mennek a pasik, mert szeretnének egy egyéjszakás barátnőt, hanem inkább azért, mert barátaik hívták őket. Persze itt is vannak olyanok, akik erre hajtanak, ezért jobb, ha odafigyelünk. A hangulat és a társaság sokkal jobb, mind a discokban, ezért ha valamelyik barátunk házibulit tartana, ne mondjunk nemet! Menjünk el nyugodtan, mert bármi kisülhet még a dologból. Ha pedig mégsem érezzük jól magunkat, bármikor hazamehetünk.

Strand, vízpart

Itt a jó idő, nyitnak a strandok. A jó pasik pedig mi mást csinálnának ilyenkor, mint hogy lehűsítik magukat. Tegyük mi is ezt! Vegyük rá a csajokat, és irány bármelyik strand! Ha barátnőinkkel megyünk, akkor pedig az ismerkedés is sokkal könnyebb lesz, mert a pasik is csoportosan járnak ide. Elsődleges szempont itt az is, hogy már rögtön megszemlélhetjük a férfiakat szinte ruha nélkül, így már biztos, hogy nem zsákbamacskát kapunk majd. A hangulat jóval oldottabb, mint bárhol máshol, ezért az ismerkedés is sokkal könnyebb.

Edzőterem

Nagyon sok pasi jár sportolni: futni vagy edzőterembe. Menjünk mi is! Így amellett, hogy testünket formáljuk, még pasizhatunk is. Ha pedig tényleg megtetszik valaki, nem lesz nehéz kezdeményezni. Csak meg kell említenünk, hogy még nem használtuk azt a gépet, és segítséget kell kérnünk tőle. Ezután pedig a dolgok majd mennek maguktól, és akár este már együtt is vacsorázhatunk. Azt se felejtsük el, hogy az edzőteremben szintén megcsodálhatjuk kiszemeltünk testét, mindemellett általában ilyen helyekre jó pasik járnak.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!