Forró szextippek hétvégére

Végre itt a hétvége! Erre vártunk már hétfő óta. Most pihenhetünk, kikapcsolódhatunk, de ha egy kis izgalomra és erotikára vágynánk inkább, akkor töltsük párunkkal kettesben ezt a két napot! Most adunk néhány tippet, hogyan varázsolhatjuk érzékivé a pihenésre szánt időt.

Lustálkodjatok egy kicsit!

Mikor volt utoljára olyan, hogy délig ki sem keltünk volna az ágyból? Talán már nem is emlékszünk rá. Akkor hát itt az ideje! Ha időnk engedi, lustálkodjunk, ameddig csak kedvünk tartja! Az nem baj, ha korábban felébredünk, csak az ágyból ne keljünk ki. Sőt, a pihenésbe akár beiktathatunk egy kis huncutkodást is.

Közös zuhany

Ha már meguntuk a lustálkodást, keljünk ki az ágyból, és induljunk együtt zuhanyozni. Így sokkal izgalmasabb, nem? Mossuk és simogassuk végig egymás testét. Ha az ágyban töltött idő még nem volt elég, akkor az sem baj, ha a zuhanyzásból nem csak egyszerű mosakodás lesz, sőt…

Meztelen szakács

A zuhanyozás után ne is öltözzünk fel! Induljunk ruha nélkül azonnal a konyhába, és kezdjünk ott tevékenykedni. Párunk biztosan értékelni fogja, hogy reggelijét meztelenül készíti el szerelme. Még jobb, ha így is tálaljuk fel, és fogyasztjuk el.

Irány a szabad!

Délután, ha kedvünk van kimozdulni otthonról, a legjobb, ha ilyen jó időben piknikezni indulunk. Fogjunk egy takarót, egy üveg bort vagy pezsgőt és gyümölcsöket. A legjobb az eper, a banán, a mangó és a füge, mivel ezek vágykeltő hatással bírnak.

Induljunk el egy lehetőleg ismeretlen, csendes, de annál szebb helyre, keressünk egy füves területet és telepedjünk le. Feküdjünk szorosan párunkhoz, beszélgessünk és nézzük a gyönyörű tájat.A romantikus hangulatot egy idő után fel is forrósíthatjuk. Nyissuk ki az italt, és etessük egymást gyümölcsökkel, és ha elég bevállalósak vagyunk, kényeztessük egymást a szabadban. Vigyázzunk azonban, hogy minél kevesebb legyen a lebukás veszélye.

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
A Halak családi gondjai megoldódhatna vagy rosszabbra fordulhatnak. Napi horoszkóp.
Sztárok
Lucy Hale neve hallatán sokaknak azonnal a szépség, a tehetség és a stílus jut eszébe. Az amerikai színésznő és énekesnő, akit a legtöbben a Hazug Csajok Társasága című sorozat Aria Montgomery...
Lifestyle