Ilyen ember az, aki "ally" szexuális: több millióan tartoznak ebbe a kategóriába

Már több millióan tartoznak ebbe a kategóriába.

LMBTQIAA

A fenti betűszó nem elírás, az évek alatt az LMBT-mozgalom már további kategóriákkal - így betűkkel - egészült ki, hiszen a szexualitás olyan mértékben vált egyedivé, hogy lehetetlen pusztán hetero- és homoszexuálisokra bontani a társadalmat. A transzneműség jelentésével szinte már mindenki tisztában van, sokan tudják kik tartoznak a queer nemi kisebbséghez. Az új betűk közül többen hallhattak már az interszexuálisokról, akik olyan emberek, akik biológiailag kétneműek, valamint az aszexualitás sem ismeretlen fogalom, ez azokat jelöli, akik képtelenek szexuális vonzalmat és izgalmat átélni egy másik ember iránt. A második "A" betű azonban egy új kategóriát jelöl, az ally-t, amiről még annyian nem hallottak, pedig sokan közéjük tartoznak.

Lapozz, mutatjuk!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Lifestyle
Te tudod, pontosan mennyi idő után érdemes lecserélned a párnáidat? Meg fog lepni a válasz!
Lifestyle
Nem könnyű feladat megszabadulni a makacs hasi zsírtól, azonban van egy egyszerű módja annak, hogy felgyorsítsuk a folyamatot és akár néhány nap alatt változást tapasztaljunk.
Sztárok
Tóth Gabi nem tagadta, hogy nagyon nehéz volt Krausz Gábort a helyes irányba terelnie. Előkerült az exe múltja is a beszélgetés során.