Ilyen ember az, aki "ally" szexuális: több millióan tartoznak ebbe a kategóriába

Már több millióan tartoznak ebbe a kategóriába.

LMBTQIAA

A fenti betűszó nem elírás, az évek alatt az LMBT-mozgalom már további kategóriákkal - így betűkkel - egészült ki, hiszen a szexualitás olyan mértékben vált egyedivé, hogy lehetetlen pusztán hetero- és homoszexuálisokra bontani a társadalmat. A transzneműség jelentésével szinte már mindenki tisztában van, sokan tudják kik tartoznak a queer nemi kisebbséghez. Az új betűk közül többen hallhattak már az interszexuálisokról, akik olyan emberek, akik biológiailag kétneműek, valamint az aszexualitás sem ismeretlen fogalom, ez azokat jelöli, akik képtelenek szexuális vonzalmat és izgalmat átélni egy másik ember iránt. A második "A" betű azonban egy új kategóriát jelöl, az ally-t, amiről még annyian nem hallottak, pedig sokan közéjük tartoznak.

Lapozz, mutatjuk!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Lifestyle
Egészen korai emlékeim vannak arról, hogy a szüleim a rákról beszélgetnek. Még a neve is elborzasztott! Ugyan felnőtt koromra elhalványodott a nagy ollós, vérvörös rák képe a tudatomban, amint a...
Lifestyle
Alig 40 ezer forintért hajlandó volt megválni a sminkjétől, igaz, ennek köszönhetően azonnal bukta a pasiját.
Lifestyle
Rachel Kennedy nem hitt a szemének, mikor megkapta az értesítőt a telefonjára, miszerint telitalálata volt a lottón. A pénz mégsem kapta meg, ugyanis egy dologról megfeledkezett.