Bed&Love

A természet lágy ölén: ezekre figyelj, ha nyilvános helyen szeretnél szexelni

Sokszor nem csak kirándulás és gyönyörködés céljából gondolunk a szép tájakra, hanem megfordulhat a fejünkben egy romantikus légyott is a szabadban. Most elmondjuk miért érdemes, és miért nem a szabad ég alatt szeretkezni.

Itt a tavasz, irány a természet

Itt a jó idő, végre kimozdulhatunk a szabadba. Mindenkit csalogatnak a virágos parkok, az erdők és a zöld rétek. Nem meglepő hát, hogy sokak fejében megfordul ilyenkor egy romantikus légyott gondolata a természet lágy ölén. Hogy miért? Talán azért, mert tilos. Ami pedig tilos, az általában izgalmas is, és egy kis izgalomra mindenki vágyik. A tavasz és a nyár pedig még jobban meghozza ehhez a kedvünket, és lehetőséget is ad rá. Az is biztos, hogy ezek a tiltott percek örök emlékké válnak majd, de néhány dologra nagyon is érdemes odafigyelnünk, mielőtt belevágunk a kalandba. Részletek a galériában!

Mielőtt úgy döntünk, hogy kimozdulunk egy kicsit, gondoljuk át a szerelmi légyott kockázatait is. A szabadban ugyanis nem olyan egyszerű és nyugodt egy szeretkezés, mint ahogyan azt otthon az ágyban, vagy esetleg a lakás különböző részein megszoktuk. Itt ugyanis általában nem vagyunk egyedül. Sétálgató családok, bicikliző fiatalok, vagy esetleg a szabadban pihenő idősek. Azt pedig ugyebár senki nem szeretné, ha szemtanúi is lennének a nyilvános huncutkodásnak.
Kattints a további képekért!

Íme a legjobb pózok, amikkel szinte bármilyen típusú és formájú autóban kedvetekre élvezhetitek egymást. A leírások mellé természetesen fotók is társulnak, amiket bármikor előkaphatsz, ha a szükség úgy hozza.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Bed&Love
Lifestyle
Nagyon különleges helyszín ad otthont idén az Irodalom éjszakájának, ezt semmiképp se hagyd ki!
Lifestyle
A kormány hat százalékos inflációt jósol 2024-re. Mutatjuk, ennek tekintetében hogyan alakulnak a következő év elején esedékes nyugdíjemelések.
Lifestyle
Varga Csaba pótolólagos oxigén és serpák nélkül szeretne feljutni a Himalája 8125 méter magasban található Nanga Parbat csúcsára.