Bed&Love

Ezért "kell" szexelni az első randin - egy pórul járt nő vallomása

Egy rosszul sikerült ismerkedős sztori vezetett a nő felismeréshez, amit egy őszinte videóban tárt a nagyvilág elé.

Az első randik jelentősége

A 21 éves Eve Culling a TikTokon osztotta meg követőivel, miért kényszerült megváltoztatni az ismerkedési szokásait és, hogy miért fontos, hogy már az első randin ágyba bújjunk a kiszemelt pasival. A lány nemrégiben elkezdett randizgatni egy helyes férfival és mivel komolynak tűnt a dolog, direkt megvárták a 10-15 randit, mielőtt lefeküdtek volna egymással. Persze Eve igyekezett bebiztosítani magát, ezért rákérdezett a srácnál, vannak-e furcsaságai az ágyban, mire azt a választ kapta, hogy: semmi őrültség. Aztán történt, aminek történnie kellett és szerencsére az elején rendben is voltak a dolgok köztük...majd egyszer csak a férfi elkezdett mocskosan beszélni hozzá. Jó, ettől sem dől mindenki a kardjába, hiszen tudjuk, hogy a trágárkodás akár szexi is lehet, ha megfelelően tálalják. Sajnos Eve esetében viszont nem így történt.

Lapozz, a történet folytatódik!

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Bed&Love
Sztárok
Természetes, hogy mindenki hasonlít a szüleire, van néhány sztárcsemete viszont, aki valóságos mása édesanyjának, vagy édesapjának, olykor még megkülönböztetni is nehéz őket szüleiktől.
Lifestyle
Lassan egymillió követője lesz a kutyapárnak, friss videójukat szerte a földön megkönnyezik az emberek.
Sztárok
Natalia Oreiro még mindig a szexi vad angyal, ám az alma nem esett messze a fájától, és már most lehet látni, hogy a kisfiából is igazi szívtipró lesz!