Bed&Love

Ezért "kell" szexelni az első randin - egy pórul járt nő vallomása

Egy rosszul sikerült ismerkedős sztori vezetett a nő felismeréshez, amit egy őszinte videóban tárt a nagyvilág elé.

Az első randik jelentősége

A 21 éves Eve Culling a TikTokon osztotta meg követőivel, miért kényszerült megváltoztatni az ismerkedési szokásait és, hogy miért fontos, hogy már az első randin ágyba bújjunk a kiszemelt pasival. A lány nemrégiben elkezdett randizgatni egy helyes férfival és mivel komolynak tűnt a dolog, direkt megvárták a 10-15 randit, mielőtt lefeküdtek volna egymással. Persze Eve igyekezett bebiztosítani magát, ezért rákérdezett a srácnál, vannak-e furcsaságai az ágyban, mire azt a választ kapta, hogy: semmi őrültség. Aztán történt, aminek történnie kellett és szerencsére az elején rendben is voltak a dolgok köztük...majd egyszer csak a férfi elkezdett mocskosan beszélni hozzá. Jó, ettől sem dől mindenki a kardjába, hiszen tudjuk, hogy a trágárkodás akár szexi is lehet, ha megfelelően tálalják. Sajnos Eve esetében viszont nem így történt.

Lapozz, a történet folytatódik!

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Bed&Love
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.